«Η συνάντηση» με τον Γιώργο Κιμούλη στα Τρίκαλα

Η Εταιρεία «ΠΟΛΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΑΜΚΕ παρουσιάζει στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» τη θεατρική παράσταση του Stephen Belber «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ».

Η παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, ώρα 21:00, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με πρωταγωνιστές τον ίδιο το Γιώργο Κιμούλη, την Άννα Μονογιού και τον Στάθη Παναγιωτίδη. Τη μουσική της παράστασης έγραψε ο Διονύσης Τσακνής, τα δε κοστούμια της επιμελήθηκε η Σοφία Νικολαΐδη.

Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς  όμως εξελίσσεται η “συνέντευξη” αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

H “Συνάντηση” είναι έργο που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην Τρικυμία: “Το παρελθόν είναι πρόλογος”.

Εισιτήρια: Προπώληση από 13 ευρώ και 15 ευρώ στο viva.gr