Οι σούβλες γυρνούν και σκορπούν ευωδιές «Επί τω λαϊκώ»… στα Τρίκαλα

Η τέχνη της γεύσης στα Τρίκαλα έχει όνομα…Επί τω λαϊκώ… Το συναντάμε εδώ και λίγο καιρό στο κέντρο των Τρικάλων, στα Μανάβικα, επί της οδού Χατζηπέτρου 16. «Ειδικεύεται στα κοντοσούβλια» μας είπαν και είπαμε να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι.Στον υπέροχα διακοσμημένο χώρο κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, με φωτογραφίες από τα παλιά Τρίκαλα να κοσμούν τους τοίχους. Οι σούβλες γυρνούν και το πιο νόστιμο και ζουμερό κοντοσούβλι που έχουμε δοκιμάσει σκορπάει ευωδιές…

Στον κατάλογό του περιλαμβάνεται κοντοσούβλι πρόβειο, κοτόπουλο, χοιρινό και κοκορέτσι, αλλά και κοτόπουλο σούβλας, χειροποίητο μπιφτέκι και λουκάνικο. Αυτό που σίγουρα μετράει είναι ότι όλα είναι ψημένα στα κάρβουνα! Η αναμονή… «βασανιστική» με τις μυρωδιές να μας κάνουν ανυπόμονους. Όταν ήρθε η ώρα της δοκιμής πειστήκαμε για την καλή φήμη που τόσο γρήγορα έχει αποκτήσει το κατάστημα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα ορεκτικά, αλλά και να τα συνοδεύσετε με το εξαιρετικό κρασί. «Γιατί στο «Επί τω λαϊκώ» διασκεδάζουμε με γεύσεις λαϊκές που ικανοποιούν τον ουρανίσκο μας και χαλαρώνουν τις αισθήσεις μας» όπως λένε οι υπεύθυνοι του καταστήματος.

Άλλωστε σε αυτή τη ζωή το σίγουρο είναι ότι από αυτά που αξίζουν είναι η καλή παρέα και το καλό φαγητό. Για την παρέα φροντίστε εσείς… Το «επί τω λαϊκώ» έχει φροντίσει για το εξαιρετικό και ποιοτικό φαγητό.

Αν είσαστε λάτρεις της σούβλας βρήκατε το χώρο σας και μιλάμε εκ πείρας!


Info

Επί τω λαϊκώ

–           Χατζηπέτρου 16, στα Μανάβικα

–           Delivery 24310-35.7.75

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα έως Σάββατο 12:00 πμ έως το βράδυ

Κυριακή 12:00 έως 19:00