TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Η Σοκολατό-Πίτσα Μου

Σεπ 23, 2024
in Μαγειρική
Η Σοκολατό-Πίτσα Μου
Share on FacebookShare on Twitter
Όποιος με γνωρίζει ξέρει την αγάπη μου για τις Πίτσες.  Σήμερα γλυκιά όλο σοκολάτα Πίτσα με ζύμη σοκολατένια. Έχω ξανακάνει με σοκολάτα και μπανάνες αλλά αυτή… Εντάξει με ξετρέλανε…Τόσο ελαφριά και τόσο σοκολατένια… Θέλω πολύ να την δοκιμάσετε να καταλάβετε τι εννοώ. Πάμε να την φτιάξουμε; πάμε…

Υλικά για την σοκολατένια ζύμη:
2 κ.γ. ξερή μαγιά
250 γρ.αλεύρι
2 κ.σ. κακάο
1 κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
150 ml χλιαρό νερό
Υλικά για την γέμιση:
3-4 κ.σ. μερέντα ή γκανάζ
Υλικά για την επικάλυψη:
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. σοκολάτα γάλακτος
50 γρ. λευκή σοκολάτα
50 γρ.φουντούκια
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση :
Βάζω την μαγιά στο νερό και αφήνω 5-10 λεπτά να κάνει φουσκάλες.
Κοσκινίζω το αλεύρι με το κακάο και τα βάζω σε μεγάλο μούλτι  στο σιγανό (αν δεν έχω μούλτι  με ένα πυρούνι).
Ρίχνω λίγο λίγο το μείγμα με την μαγιά και τέλος το λάδι.
Η ζύμη θα κολλάει έτσι πρέπει,την βάζω σε ένα λαδωμένο μπολ και την σκεπάζω.
Αφήνω περίπου 1 ώρα να διπλασιαστεί και προθερμαίνω στους 220 βαθμούς τον φούρνο.
Ανοίγω την ζύμη πάνω σε λαδόκολλα και βάζω γύρω γύρω την μερέντα.
Πιάνω τώρα και γυρνάω τις άκρες της ζύμης και κλείνω μέσα την μερέντα.
Βρέχω με τα δάχτυλα γύρω γύρω να κολλήσει και αλείφω με ένα πινέλο το βούτυρο.
Ψήνω για 10 λεπτά τελευταία σχάρα 220 βαθμούς η ανάλογα τον φούρνο σας
Ψιλοκόβω τις σοκολάτες και τα φουντούκια όσο ψήνεται η ζύμη.
Όταν ψηθεί η ζύμη βάζω κάτω την κρέμα και πάνω τις σοκολάτες,τα φουντούκια και τέλος ρίχνω την καστανή ζάχαρη.
Ψήνω γύρω στα 5 λεπτά μέχρι να λιώσουν οι σοκολάτες και να καραμελώσουν τα φουντούκια.
Έτοιμη η Σοκολατόπιτσα Μου!!
Θα σας ξετρελάνει όπως και εμένα είμαι σίγουρη!!
Καλή Όρεξη!!!
                                       Η συνταγή είναι της Emma Mason με δικιά μου πινελιά.

Καλή επιτυχία .

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ελπίδα Χαραλαμπίδου , τις συνταγές της οποίας μπορείτε να δείτε και στην σελίδα της : http://elpidaslittlecorner.blogspot.gr/2016/11/blog-post_9.html

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
Παρουσιάζεται στα Τρίκαλα το βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου «Δικά μας Παιδιά» 

Παρουσιάζεται στα Τρίκαλα το βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου «Δικά μας Παιδιά» 

Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Κινούμαι ηλεκτρικά 3: Την Τρίτη η νέα πληρωμή των δικαιούχων

Κινούμαι ηλεκτρικά 3: Την Τρίτη η νέα πληρωμή των δικαιούχων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd