TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Ελλάδα

Οι σοκαριστικές καταθέσεις για την απόπειρα βιασμού 13χρονης

Νοέ 17, 2022
in Ελλάδα
Οι σοκαριστικές καταθέσεις για την απόπειρα βιασμού 13χρονης
Share on FacebookShare on Twitter

Καταθέσεις που σοκάρουν περιέχει η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου, που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος τριών μαθητριών και για απόπειρα βιασμού σε βάρος 13χρονης, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας Γυμνασίου σε μπαρ του νησιού.

  

Η απολογία του στην Ανακρίτρια της Κω ολοκληρώθηκε -μετά από περίπου τέσσερις ώρες- αργά το βράδυ της Τετάρτης για τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων κατά συρροή, της απόπειρας βιασμού και για τις γενετήσιες πράξεις με ανήλικο το οποίο συμπλήρωσε τα 12 έτη. Ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή πέντε περιοριστικών όρων:

Εμφάνιση δύο φορές το μήνα- κάθε 1η και 15- στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, επιβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου , απαγόρευση συναναστροφής με τις ανήλικες καθώς και απαγόρευση παρουσίας του σε μέρη όπου υπάρχουν ανήλικοι.

Στην κατάθεσή της η 13χρονη που δέχτηκε την επίθεση ανέφερε:

«Είμαι μέλος του 15μελους του Γυμνασίου και συμμετείχα στο πάρτι μαζί με τις φίλες μου. Ο κατηγορούμενος με κοιτούσε με ένα ύφος που με ενόχλησε και απομακρύνθηκα. Ενώ χορεύαμε με τις φίλες και τους φίλους μας, ένιωσα κάποιον να με ακουμπάει στα οπίσθια, γύρισα και είδα ότι ήταν ο κατηγορούμενος. Τον έσπρωξα και το είπα στους φίλους μου. Έμαθα ότι είχε ακουμπήσει και άλλα κορίτσια».

Το κορίτσι περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε όταν βγήκε από το μπαρ και ο 35χρονος άρχισε να την κυνηγάει:

«Επειδή συνέχισε να με κοιτάζει. Εγώ βγήκα έξω να πάρω λίγο αέρα. Τότε τον βλέπω να πηδάει από το παράθυρο και αρχίζει να με κυνηγάει. Εγώ άρχισα να τρέχω, με τα παπούτσια που φορούσα, τα οποία είχαν τακούνι δεν μπορούσα να τρέξω γρήγορα. Με πρόλαβε, μου έπιασε τα χέρια. Με το ένα χέρι τραβώντας με και με το άλλο χέρι μου είχε κλείσει το στόμα. Με έβαλε μέσα στο αμάξι, ανέβηκε πάνω μου και με άγγιξε. Τότε εγώ του έδωσα μία κλωτσιά στην κοιλιά, απομακρύνθηκε προς στιγμήν και κατάφερα να βγω έξω από το αμάξι, του οποίου η πόρτα ήταν ανοιχτή. Στη συνέχεια του έριξα το κινητό μου στο κεφάλι του και άρχισα να τρέχω. Απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά μετά, ένα παιδί με είδε, ειδοποίησε τα υπόλοιπα και μαζεύτηκαν πολλά παιδιά. ‘Έβαλαν κάτω τον κατηγορούμενο και τον χτυπούσαν. Μου έλεγε “έλα εδώ”-“έλα εδώ”. Το αμάξι ήταν ένα τζιπ άσπρο και ήταν παρκαρισμένο σε πολύ κοντινή απόσταση, δεν ήταν πάντως πάνω στον κεντρικό δρόμο, ήταν σε απόμερο σημείο».

Κατάθεση έδωσε και ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος έμαθε για το συμβάν όταν η κόρη του τηλεφώνησε έντρομη:

«Βρισκόμουν στο σπίτι μιας φίλης μου, μου τηλεφώνησε ταραγμένη η κόρη και μου είπε να έρθω αμέσως στην Αστυνομία. Ακουγόταν πάρα πολύ φοβισμένη γιατί όπως μου είπε, ένας άγνωστος άνδρας την άρπαξε με τα βία και την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του. Ήρθα αμέσως στο τμήμα, βρήκα την κόρη μου και μου είπε τι είχε συμβεί. Ενώ χόρευε, ένας άγνωστος άνδρας, την πλησίασε από πίσω, την Θώπευσε και την έπιανε με τα χέρια του στο σώμα της. Αυτή γύρισε να δει ποιος είναι αλλά δεν τον αναγνώρισε. Τον απομάκρυνε και βγήκε έξω για να ειδοποιήσει κάποιον καθηγητή. Τότε αυτός την ακολούθησε έξω, την άρπαξε από το δεξί χέρι και την έβαλε μέσα σε ένα άσπρο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο λίγο πιο πάνω, έξω από ένα σούπερ μάρκετ. Την έσυρε στα πίσω καθίσματα και μετά μπήκε και αυτός μαζί. Η κόρη μου κατάφερε να τον απωθήσει, βγήκε από την πόρτα του αυτοκινήτου, τον κλώτσησε και έτρεξε προς το μπαρ. Αυτός άρχισε να τρέχει κατά πάνω της, αλλά η κόρη μου του πέταξε το κινητό της στο κεφάλι του για να μπορέσει να διαφύγει. Εκείνη τη στιγμή, οι συμμαθητές της που είχαν καταλάβει τι γινόταν, έτρεξαν κατά πάνω του και τον συγκρατούσαν στο έδαφος χτυπώντας τον. Απ’ ότι μου είπε, κάποιος από το σύλλογο γονέων κάλεσε την Αστυνομία».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, στο μπαρ έμπαιναν μόνο μαθητές, ενώ στον χώρο βρίσκονταν και πέντε άτομα του συλλόγου για την επιτήρηση.

«Κάποιοι -από τα μέλη του συλλόγου- περιφέρονταν στο χώρο του μπαρ, άλλοι ήταν έξω στο δρόμο και κάποιος ήταν πάντα στην πόρτα του μπαρ, καθώς εκτελούσε και χρέη ταμεία, αφού έμπαινε μέσα μόνο όποιος είχε εισιτήριο. Κάποια στιγμή, γύρω στις 23.30 έμαθα ότι ένα κοριτσάκι έκλαιγε γιατί κάποιος άνδρας την ενόχλησε. Μετά από 10 λεπτά και ενώ αναζητούσα αυτόν τον άνδρα, είδα ένα μέλος του συλλόγου να βγάζει έξω έναν άγνωστο άνδρα. Αναρωτήθηκα τι συνέβη και άρχισα να ρωτάω διάφορα αυτόν τον άντρα, ο οποίος υποστήριζε ότι ήταν γονέας και είχε έρθει να πάρει το παιδί του. Έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις και του είπα να φύγει από τον χώρο. Τότε άρχισαν να βγαίνουν αρκετά παιδιά έξω και επικρατούσε ανησυχία. Ξαφνικά είδα κάποιους μαθητές να τρέχουν και να σπρώχνουν τον άγνωστο άνδρα που είχα διώξει και οποίος είχε πέσει στο έδαφος. Ένας περαστικός εκείνη τη στιγμή κάλεσε την αστυνομία γιατί νόμιζε ότι γινόταν τσακωμός. Εγώ και ένα άλλο μέλος πήγαμε στο πλήθος, απομακρύναμε τους μαθητές και συγκρατούσαμε τον άνδρα στο έδαφος».

Σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσαν τους γονείς τους και οι δύο 14χρονες της οποίες φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά ο 35χρονος.

«Βρισκόμουν στην οικεία μου με τον σύζυγο μου, όταν μου τηλεφώνησε αναστατωμένη η κόρη μου. Μας ενημέρωσε ότι στο πάρτι που βρισκόταν την είχε ενοχλήσει ένας μεγαλύτερος άνδρας, τον οποίο είχαν συλλάβει αστυνομικοί και τον οδηγούσαν στο τμήμα. Αμέσως ήρθα στο Α.Τ. όπου συνάντησα την κόρη μου η οποία μου είπε ότι την ώρα που είχε βγει έξω από το μαγαζί για να μιλήσει στο τηλέφωνο, σταμάτησε μπροστά της ένα άσπρο αυτοκίνητο και ο οδηγός της είπε να μπει στο αυτοκίνητο για να την πάει όπου θέλει. Εκείνη αρνήθηκε και μπήκε πάλι μέσα. Μετά από λίγη ώρα είδε αυτόν τον άντρα να περιφέρεται στο μπαρ και να ενοχλεί άλλες κοπέλες. Επίσης εθεάθη να ακολουθεί μία κοπέλα έξω από το μαγαζί και κάποια αγόρια έτρεξαν έξω και απώθησαν αυτόν τον άνδρα από την μαθήτρια».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 35χρονου, Γιάννης Γλύκας, υποστήριξε ότι ο άνδρας έδρασε υπό την επήρεια αλκοόλ. «Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού. Είναι σίγουρο όμως ότι ο άνθρωπος αυτός λειτούργησε στο πλαίσιο μιας υπαίτιας μέθης που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη αυτού του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος».

πηγή :https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1371793/oi-sokaristikes-katatheseis-gia-tin-apopeira-viasmoy-13xronis

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Δολοφονία Μοσχούρη: Πώς εμπλέκεται ο «Έντικ» από το Ντουμπάι στο συμβόλαιο θανάτου
Ελλάδα

Δολοφονία Μοσχούρη: Πώς εμπλέκεται ο «Έντικ» από το Ντουμπάι στο συμβόλαιο θανάτου

Απρ 27, 2025
Ηλεκτρικό ρεύμα: Περίπου 32.000 επιχειρήσεις χάνουν την επιδότηση γιατί κλέβουν ρεύμα
Ελλάδα

Ηλεκτρικό ρεύμα: Περίπου 32.000 επιχειρήσεις χάνουν την επιδότηση γιατί κλέβουν ρεύμα

Απρ 26, 2025
Φορολογικές δηλώσεις: Ολοκληρώθηκε η αυτοματοποιημένη υποβολή των προσυμπληρωμένων
Ελλάδα

Φορολογικές δηλώσεις: Ολοκληρώθηκε η αυτοματοποιημένη υποβολή των προσυμπληρωμένων

Απρ 25, 2025
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο β’ γύρος – Πώς θα βγαίνουν οι δήμαρχοι
Featured

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο β’ γύρος – Πώς θα βγαίνουν οι δήμαρχοι

Απρ 25, 2025
Δήμαρχος Πόρου για επίθεση σε 85χρονη: «Δεν ήταν οργανωμένη συμμορία, ήθελαν να κάνουν ένα αστείο»
Ελλάδα

Δήμαρχος Πόρου για επίθεση σε 85χρονη: «Δεν ήταν οργανωμένη συμμορία, ήθελαν να κάνουν ένα αστείο»

Απρ 24, 2025
Άρης Μουγκοπέτρος: «Πες την αλήθεια για την κροτίδα» – Τι ζητά από τον φίλο του
Ελλάδα

Άρης Μουγκοπέτρος: «Πες την αλήθεια για την κροτίδα» – Τι ζητά από τον φίλο του

Απρ 23, 2025
Next Post
Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό το γνωστό μοντέλο

Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για βιασμό το γνωστό μοντέλο

Σαν σήμερα 17 Νοεμβρίου

Σαν σήμερα 17 Νοεμβρίου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος χτύπησε την Οδησσό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος χτύπησε την Οδησσό

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd