Η πίτσα που λιώνει στο στόμα

Η ΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…

 

ΥΛΙΚΑ για το ζυμαράκι μου
1 κούπα του nescafe χλιαρό νερό (300 γρ. )
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
2 φλιτζανάκια του καφέ σιμιγδάλι ότι έχετε
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
500 με 550 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την γέμιση
2 διαφορετικά τυριά γκούντα emmental ανακατεμένα μεταξύ τους 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το νερό και το βάζετε μέσα σε μία λεκανίτσα διαλύετε την μαγιά μέσα, (προσοχή το νερό να μην είναι καυτό γιατί θα καεί η δύναμη της μαγείας και θα έχετε αποτυχία) στη συνέχεια ανακατεύετε το γιαούρτι και το βούτυρο το αλάτι και το αλεύρι κοσκινισμένο με το σιμιγδάλι , φτιάχνετε ένα ζυμαράκι που να μην κολλάει στα χέρια σας και το αφήνετε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει στη συνέχεια βάζετε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί και ρίχνετε Λίγο αλεύρι επάνω τοποθετείτε το ζυμαράκι και το ανοίγετε με τα χέρια σας ή και με τον πλάστη αν σας βολεύει,ρίχνετε την σάλτσα τα τυριά και αλλαντικά ότι εσείς θέλετε ψήνετε σε 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να γίνει η πίτσα Καλή επιτυχία σε όσους τη φτιάξουν.  Αυτή η ποσότητα είναι για 3 πίτσες κανονικές του εμπορίου. Ψήνω 20 λεπτά στους 200 την κάθε μια.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.