Η πιο σημαντική στιγμή του Ημιμαραθωνίου: Μάθημα ζωής από τον “μεγάλο” Γιωργάκη

Το πιο σημαντικό μήνυμα, το πιο μεγάλο ρεκόρ, η πιο σημαντική στιγμή του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος, δεν ήταν ούτε οι 4.000 συμμετοχές, ούτε όλα τα υπόλοιπα αυτής της καθόλα μεγάλης διοργάνωσης. Ήταν η στιγμή του τερματισμού του μικρού Γιωργάκη. Ενός παιδιού που έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικές νίκες ζωής, να τα βάλει με τον καρκίνο και να τον νικήσει. Αυτό το παιδί με τη δύναμη ψυχής που το διακρίνει ζήτησε να σηκωθεί από το καροτσάκι του και να περπατήσει όρθιος τα τελευταια μέτρα του αγωνα. Με μικρά βηματακια και βοήθεια απο τους δικους του ανθρώπους, που τον λατρευουν, χάρισε μια μαγική στιγμή γεμάτη συναισθήματα και ένα μεγάλο μάθημα ζωής.

Μάθημα ζωής

Πληροφορίες και φωτό από τον Nikolas Ikonomidis o οποίος σχολιάζει σχετικά στο facebook: Κάθε χρόνο μετά το τέλος του αγώνα που διοργανωνουμε συνηθίζω να ανεβάζω μια φωτογραφία με όλους εμάς, οργανωτική και εθελοντές. Φέτος θα ανεβάσω την πιο δυνατη “στιγμή” του φετινου αγώνα μας.
Ηταν η στιγμή που ένα μικρό αντράκι, ο Γιωργάκης, που στα λίγα του χρόνια έχει καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο, ζήτησε να σηκωθεί από το καροτσάκι του και να περπατήσει όρθιος τα τελευταια μέτρα του αγωνα.
Με μικρά βηματακια και βοήθεια απο τους δικους του ανθρώπους, που τον λατρευουν, μας χάρισε μια μαγική στιγμή γεμάτη συναισθήματα και ένα μεγάλο μάθημα ζωής.
Νοιώθω τυχερός που ήμουνα κοντά σου φιλαράκο και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.
Μας δίνεις δύναμη και κίνητρο να συνεχίσουμε να οργανώνουμε τον αγώνα”

Συγκινητική στιγμή

“Αλλη μια φορα με τους life walkers και την φλογα φυσικα. Περυσι τερματισε με το καροτσι και φυσικα με την βοηθεια του πανου, φετος τερματισε ορθιος. Τα συναισθηματα μας δεν περιγραφονται, ποσο μαλλον του γιωργου που καταφερε εστω κι ετσι να σταθει ορθιος! Το μεταλιο θελει να το χαρισει στον πιστο του φιλο τον mike! Ενα ονειρο του σημερα πραγματοποιηθηκε! Γιωργακη γερα, στα ποδια σου ξανα!!! Ειμαστε τοσο περηφανοι για αυτο το παιδι και για ολα τα παιδια που δινουν τον δικο τους αγωνα!” γράφει η Despoina Antari στο facebook αναρτώντας το σχετικό βίντεο.

Δείτε εδώ σχετικά με τον Γιωργάκη