Η ώρα του baby shower για τη νέα μέλλουσα μαμά

Είναι ένα baby shower για τη νέα μέλλουσα μαμά, οπότε πρέπει να ψωνίσετε ένα δώρο που να αντικατοπτρίζει το στυλ της. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό; Κοιτάξτε τη σελίδα της στο Instagram! (Ή ακόμα καλύτερα, ρωτήστε τη μέλλουσα μαμά τι θέλει).

Αν εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει, δείτε εδώ πέντε υπέροχες ιδέες:

  1. Χαριτωμένα βρεφικά ρούχα. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με χαριτωμένα ρούχα – είναι πάντα ευπρόσδεκτα και κάνουν υπέροχα δώρα. Αλλά αν θέλετε κάτι που δεν είναι απλώς ένα ακόμα φορμάκι, δοκιμάστε κάτι όπως φορμούλες ή υπέροχα μωρουδιακά πουλόβερ. Επίσης τα κορμάκια αποτελούν βασικό μέρος της γκαρνταρόμπας κάθε μωρού. Είναι ιδανικά για να φοριούνται κάτω από τα ρούχα ή απλά μόνα τους. Είναι επίσης ωραίο να έχετε μερικά χαριτωμένα ολόσωμα που ταιριάζουν με τη στολή του μεγάλου αδελφού ή της αδελφής τους!
  2. Διακόσμηση παιδικού δωματίου. Ποτέ δεν μπορείτε να έχετε αρκετή διακόσμηση παιδικού δωματίου – ειδικά όταν έρχεται σε χαριτωμένες εκτυπώσεις ή χρώματα (όπως αυτό το αξιολάτρευτο αυτοκόλλητο τοίχου με το αλφάβητο). Οι εξατομικευμένες κουβέρτες και τα μαξιλάρια είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές, αφού θα βοηθήσουν να κάνει το παιδικό της δωμάτιο να αισθάνεται αμέσως σαν σπίτι (και θα προσφέρουν πολλές φωτογραφίες μόλις φτάσει το μωρό). Οι επιλογές δώρων για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι αναρίθμητες, από κουνουπιέρες κούνιας μέχρι αλλαξιέρες.
  3. Βρεφικά παιχνίδια και βιβλία. Τα μωρά λατρεύουν τα παιχνίδια και τα βιβλία! Αν θέλετε κάτι μοναδικό, δοκιμάστε χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια κατασκευασμένα από βιώσιμο ξύλο ή διασκεδαστικούς πίνακες δραστηριοτήτων.
  4. Οι βρεφικές κουβέρτες είναι ένα άλλο απαραίτητο είδος όταν πρόκειται για τα ρούχα των μωρών! Θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το μικρό σας ζεστό όσο είστε έξω σε βόλτες ή ταξίδια με το αυτοκίνητο, ή ακόμα και απλά μέσα βλέποντας τηλεόραση μια χειμωνιάτικη μέρα που κάνει κρύο έξω. Υπάρχουν τόνοι διαφορετικών στυλ κουβερτών – από ελαφριές βαμβακερές κουβέρτες από φανέλα που είναι ιδανικές για τον πιο ζεστό καιρό μέχρι πιο βαριές κουβέρτες από μαλλί που θα κρατήσουν το παιδί σας ζεστό τους πιο κρύους μήνες. Μπορείτε επίσης να βρείτε καπιτονέ κουβέρτες με χαριτωμένα σχέδια πάνω τους που θα προσθέσουν στυλ σε κάθε παιδικό δωμάτιο!

Είτε αναζητάτε ένα μοναδικό δώρο για το baby shower, είτε ένα δώρο γενεθλίων για το μικρό σας είτε ένα νέο παιχνίδι για τις γιορτές, αυτά τα δώρα είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν κάθε μέλλουσα μαμά ή μπαμπά!