Οι “Μηχανάνθρωποι” του Γιάννη Σιδεράκη σε μία υπέροχη παρουσίαση στη Σουίτα

Σε μία εξαιρετική εκδήλωση στη Σουίτα Art Cafe παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το βιβλίο του Γιάννη Σιδεράκη οι “Μηχανάνθρωποι”. Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος, οι εκδόσεις Οξύ και η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Τρικάλων (ΜΟΛΕΤ). Για το βιβλίο και το συγγραφέα μίλησε ο Βαγγέλης Γεωργάκης, γραμματέας της ΜΟΛΕΤ.

Ο ίδιος ο συγγραφέας ανέφερε σχετικά “Έζησα μια καταπληκτική βραδιά στα Τρίκαλα. Βρέθηκα ανάμεσα από φοβερούς ανθρώπους, που αν και δεν γνώριζα, ήταν σα να ήμασταν φίλοι από τα παλιά, από πάντα και αυτό συμβαίνει, όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους, που έχετε κοινές πορείες.
Συζητήσαμε, δακρύσαμε και γελάσαμε, με το συναίσθημα να εναλλάσσεται, ανάλογα με τις ιστορίες που λέγαμε…. Και τι ιστορίες!
Ιστορίες ζωής, με φόντο, δρόμους, νύχτες, μοτοσυκλέτες και ανήσυχους ανθρώπους, που κάνουν αυτό που κάνουν πάντα οι Μηχανανθρωποι, καλύτερα από όλους… Δεν τα παρατάνε ποτέ και συνεχίζουν να πολεμούν, ακόμη μια μέρα.
Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, στους διοργανωτές, τα καλά παιδιά της Μολετ Τρικαλων και στον καλό άνθρωπο και συνάδελφο Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος .
Καλή αντάμωση να έχουμε σύντομα, στον δρόμο, στην ελευθερία”.