Οι μαθητές μετά από πολύωρο διάλογο πείστηκαν να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες, συγκεντρώνοντας όλο τον εξοπλισμό που είχαν μεταφέρει και εναποθέσει στις εισόδους των διδακτηρίων

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις καθηγητών και γονέων με μαθητές του επαγγελματικού λυκείου Φαρκαδόνας έληξε η κατάληψη η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής.

Οι μαθητές μετά από πολύωρο διάλογο πείστηκαν να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες, συγκεντρώνοντας όλο τον εξοπλισμό που είχαν μεταφέρει και εναποθέσει στις εισόδους των διδακτηρίων.

Για την ιστορία και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΚΡΗΝΗ LIVE» η κατάληψη του σχολείου ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής. Μαθητές αποφάσισαν την κατάληψη του σχολείου, θέτοντας αιτήματα για τη απόσυρση του νόμου περί χρήσης μάσκας στο σχολείου, την καθαριότητα, τον μη αερισμό τον σχολικών αιθουσών κ.α. τα αιτήματα αναγραφόταν στους πίνακες που μεταφέρθηκαν στην είσοδο του σχολείου που απέκλεισαν.

Για το γεγονός ειδοποιήθηκε άμεσα αστυνομία, διεύθυνση του σχολείου Δήμος, και την Δευτέρα το πρωί ξεκίνησε ένας διάλογος για την λήξη της κατάληψης, μιας κατάληψης που σύμφωνα με εκπαιδευτικούς δεν είχε ουσιαστικά αιτήματα.

krinitrikalon.gr