Η μαγεία των Χριστουγέννων στο βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη με δώρα για όλη την οικογένεια

Χριστούγεννα… Μια γιορτή χαράς… Μια γιορτή που μοιράζουμε απλόχερα την αγάπη μας… Τα δώρα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο κι όλοι αναζητούμε εκείνο που θα χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα που θα λάμψουν από χαρά. Η επιλογή του δώρου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση καθώς θέλουμε να είναι πάντα κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό.Επισκεφθήκαμε το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη και στις προθήκες του βρήκαμε αμέτρητες προτάσεις για τα πιο όμορφα δώρα για όλες τις ηλικίες κι όλη την οικογένεια.

Ξεκινώντας από τα εκατοντάδες βιβλία που αποτελούν δώρα ανεκτίμητα και διαχρονικά, βρήκαμε πολλές ακόμη ιδέες και προτάσεις για δώρα που θα ξεχωρίσουν.

Παιχνίδια, επιτραπέζια, διακοσμητικά κεριά, πακέτα δώρων, κούπες, λούτρινα… Όλα επιλεγμένα ένα προς ένα με ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα από την Δήμητρα Παπαγιάννη.

Αν αγαπάτε τα λούτρινα σας έχουμε την ομορφότερη πρόταση απευθείας από το δημοφιλές videogame “Among Us”. Εδώ συναντήσαμε τη μοναδική αυτή συλλογή με λούτρινες φιγούρες αλλά και τα αξιολάτρευτα λούτρινα Squeeze mellow.

Λίγο πιο κάτω περπατώντας, στους διαδρόμους του υπέροχου βιβλιοπωλείου, μας έκλεισε το μάτι η… Santoro, η λατρεμένη φιγούρα που «πρωταγωνιστεί» σε τσάντες, πορτοφόλια, κασετίνες και σημειωματάρια.

Ένα υπέροχο άρωμα μας μαγνήτισε και να σου ξεπρόβαλλαν τα αρωματικά κεριά Luxury candles Home & Care. Χρώματα, σχέδια κι αρώματα έφτιαξαν τη διάθεσή μας.

Εκείνο που έχουμε να σας πούμε είναι πως αν επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη φροντίστε να έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις αγορές σας και να κάνετε με την ησυχία σας τις επιλογές σας μέσα από τις ατελείωτες προτάσεις.

Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη , Απόλλωνος 14, τηλ: 2431-0-30193.

Λούτρινες φιγούρες Among Us και Squeeze mellow
Λατρεμένη Santoro
Aρωματικά κεριά Luxury candles Home & Care