Η καταγγελία της χρονιάς – Τι απαγόρευσε στη σύντροφό του

Ένα σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει μια γυναίκα που θέλησε να το μοιραστεί και να ζητήσει την άποψη του διαδικτύου.

Διαδικτυακές συμβουλές ζήτησε μέσω δημοσίευσης στο Reddit μια 24χρονη για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο σύντροφός της δεν της επιτρέπει να πέρδεται, κάτι που έχει φέρει αρκετές εντάσεις ανάμεσά τους.

Όπως αποκάλυψε στην πλατφόρμα, ένας τεράστιος καυγάς ξέσπασε ανάμεσά τους, όταν εκείνη «αερίστηκε» ένα βράδυ εκτός μπάνιου, την ώρα που εκείνος ήταν στην κουζίνα. «Μόλις τσακωθήκαμε… Βαρέθηκα να μου συμπεριφέρεται λες και είναι αφύσικο αυτό που κάνω. Μου λέει ότι πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν κυρία», έγραψε.

Και συνέχισε: «Μερικές φορές αερίζομαι το βράδυ και εκείνος γίνεται πολύ γκρινιάρης, κατηγορώντας με ότι το κάνω επίτηδες. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αερίζομαι στο σπίτι μου χωρίς να κριθώ. Με έχει κουράσει η στάση του και να μου συμπεριφέρεται λες και είμαι φρικιό επειδή κάνω κάτι που το κάνουν όλοι».

Η 24χρονη ζήτησε τη γνώμη των χρηστών του Reddit προκειμένου να καταλάβει αν είναι παράλογο αυτό που λέει και βρήκε πολλούς υποστηρικτές. «Οι κυρίες αερίζονται. Όλοι αερίζονται. Δεν γίνεται να αισθάνεσαι άβολα επειδή ο μάγκας έχει την πεποίθηση ότι δεν το κάνουν οι γυναίκες», σχολίασε κάποιος.

Πάντως, κάποιος χρήστης δικαιολόγησε τον σύντροφο της 24χρονης γράφοντας: «Πρέπει να μας πει πόσο άσχημα μυρίζουν. Ο δικός μου το κάνει και μυρίζουν σαν σάπια αυγά. Με θυμώνει που το έκανε εκτός μπάνιου διότι δεν είναι ότι καλύτερο να απολαμβάνεις το φαγητό σου και να σε πνίγει η μυρωδιά».

πηγή;https://www.gazzetta.gr/plus/2248631/i-kataggelia-tis-hronias-o-syntrofos-tis-den-tis-epitrepei-na-perdetai-epeidi-den