Η ιστορία της Αϊσέ συγκίνησε το Τρικαλινό κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Τζιωρτιώτη

Συγκίνηση, θυμός, όμορφες στιγμές, αλλά κι άλλες από εκείνες που χαράσσονται στη μνήμη… Από όλα είχε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου “Αϊσέ” του Τρικαλινού αστυνομικού και συγγραφέα Θωμά Τζιωρτζιώτη. Μία εκδήλωση που τίμησαν δεκάδες Τρικαλινοί οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου του Μύλου Ματσόπουλου και διοργάνωσαν οι εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ, το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη σε συνεργασία με τον συγγραφέα το απόγευμα της Κυριακής.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είναι η δημοσιογράφος και διαχειρίστρια του trikalaview.gr Βιβή Μαργαρίτη. Για το βιβλίο μίλησαν η Αθανασία Τσιοτινού, διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου, φιλόλογος, θατρολόγος και μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας κι Εύβοιας και η αστυνομική ψυχολόγος Κάλλη Παπαδογιάννη.

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Φανή Σπανού τα οποία επένδυσε χορευτικά με μία υπέροχη χορογραφία η Ντέπυ Ρόζου, ιδιοκτήτρια της σχολής χορού & fitness “επί σκηνής”, ενώ η μουσικός Κωνσταντίνα Πάλλα μάγεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της.

Τους παρευρισκόμενους καθήλωσε η μαρτυρία μίας Τρικαλινής η οποία μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους την τραυματική εμπειρία που είχε βιώσει μέσα σε έναν κακοποιητικό γάμο. Τα λόγια της γροθιά στο στομάχι, αλλά και παρότρυνση προς κάθε γυναίκα να μην υπομένει την κακοποίηση και να ζητά βοήθεια όταν τη χρειάζεται.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον ίδιο τον συγγραφέα που συγκινημένος ευχαριστησε όλους όσοι συνέβαλαν για να γίνει το όνειρό του, η έκδοση του βιβλίου του πραγματικότητα.

Να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.