Η γάτα της Τέιλορ Σουίφτ, το τρίτο «πλουσιότερο» κατοικίδιο στον κόσμο

Η γάτα της Tέιλορ Σουίφτ φιγουράρει στη λίστα με τα «πλουσιότερα» κατοικίδια στον κόσμο με καθαρή… περιουσία ύψους 97 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το αγαπημένο κατοικίδιο της Τέιλορ Σουίφτ, μια σκωτσέζικη ράτσα ονόματι Oλίβια Μπένσον, είναι το τρίτο πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το All About Cats. Η στρουμπουλή χαρακτηριστική γάτα που λατρεύει η ποπ σταρ, συγκέντρωσε μια εντυπωσιακή εκτιμώμενη καθαρή αξία 97 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2ο «πλουσιότερο» αιλουροειδές με εκτιμώμενη αξία 100 εκατομμύρια δολάρια, είναι η social media influencer @Nala_cat, που συνδυάζει τα γονίδια της Σιαμαίζας και της Περσίδας γάτας. Ο Γερμανικός Ποιμενικός Gunther VI, που ανήκει στην ιταλική εταιρεία μέσων ενημέρωσης Gunther Corporation, κέρδισε το βραβείο του πλουσιότερου κατοικίδιου στον κόσμο με 500 εκατομμύρια δολάρια.

H Tέιλορ ΣουίφτΑΡ

Η λίστα καταρτίστηκε με βάση τα αναλυτικά στοιχεία του Instagram και το ποσό που αποφέρει κάθε κατοικίδι ανά ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2020, η Σουίφτ ημοσίευσε μια φωτογραφία της Olivia να είναι απλωμένη σε έναν καναπέ, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes στη σελίδα της στο Instagram.

Η σταρ του άλμπουμ «Midnights» δεν ντρέπεται να δείξει πόσο πολύ αγαπά τη γάτα της, η οποία πήρε το όνομά της από τον δημοφιλή χαρακτήρα της ηθοποιού Mαρίσκα Χάρτζιτέϊ πρωταγωνίστρια της σειράς «Νόμος και Τάξη». Το στρουμπουλό αιλουροειδές της εμφανίστηκε στα βίντεο κλιπ “Blank Space” και το “Me!” καθώς και σε διάφορες διαφημίσεις, όπως σε εκείνη για τη Diet Coke το 2014.

«Πριν αποκτήσω δεύτερη γάτα, έλεγα θα γίνω η κυρία με τις γάτες;» είπε η Σουίφτ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2014 στο «Live With Kelly and Michael» «Δύο γάτες σημαίνει περισσότερες από μία. Όχι, τρεις γάτες σημαίνουν μια κυρία με γάτες, δύο γάτες σημαίνουν πάρτι»

Πίσω από την Ολίβια στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια ήταν τα σκυλιά της Όπρα Oυίνφρεϊ, Sadie, Sunny, Lauren, Layla και Luke με 30 εκατομμύρια δολάρια, η γάτα του αείμνηστου Kαρλ Λάγκερφελντ, Choupette, στα 13 εκατομμύρια δολάρια. και ο σκύλος της αείμνηστης ηθοποιού Betty White, Pontiac, στα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Με 1,5 εκατομμύριο δολάρια έκαστο φιγουράρουν τα διάσημα στο Instagram σκυλιά Doug The Pug, Tucker και Marutaro. Η Σουίφτ έχει μια άλλη γάτα, τον Μπέντζαμιν Μπάτον, που πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Μπραντ Πιτ στην ταινία του 2008.