Η φωτογραφία Τρικαλινού για το ηλιοβασίλεμα στα Μετέωρα στις 29 καλύτερες ανάμεσα σε 2.608

Η φωτογραφία του Τρικαλινού Χρήστου Μπουλούμπαση η οποία δημοσιεύτηκε στην ΓΚΑΛΕΡΙ του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ που κυκλοφορεί με θέμα το ηλιοβασίλεμα των Μετεώρων είναι στις 29 καλύτερες ανάμεσα σε 2.608 φωτογραφίες. Τίτλος της ΓΚΑΛΕΡΙ: «Οι καλύτερες φωτογραφίες μου».
Για τη σύνθεση της ΓΚΑΛΕΡΙ προσκλήθηκαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι να υποβάλουν τις – μέχρι 10 – καλύτερες φωτογραφίες τους ανεξαρτήτως θεματολογίας. Υποβλήθηκαν 2.608 φωτογραφίες και από αυτές επιλέχθηκαν από τη συντακτική επιτροπή του περιοδικού οι 29 καλύτερες.
“Η φωτογραφία τραβήχτηκε στους βράχους των Μετεώρων λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα. Το πλάνο και η γωνία λήψης έκλεισαν τόσο όσο χρεαζόταν για να μην αποκαλύπτεται ο τόπος ενώ το τελικό κλικ πατήθηκε μετά την ολοκλήρωση του ηλιοβασιλέματος. Στόχος ήταν να χαθή ο προφανής τόπος και λόγος που προκαλούσε το έντο ενδιαφέρον των απεικονιζομένων ενεργοποιώντας έτσι, ως προς τον τόπο αλλά κι ως προς τον λόγο, τη διαφοροποιημένη ανακαλυπτικη φαντασία των θεατώ της φωτογραφίας” λέει ο κ. Μπουλούμπασης.