Η «εξομολόγηση»… του Σπύρου Πετρουλάκη-Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του συγγραφέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη «Η εξομολόγηση» από τις εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος.

Το βιβλίο παρουσίασε η δημοσιογράφος Βιβή Μαργαρίτη, ενώ αποσπάσματα ανέγνωσε η ηθοποιός Βίκυ Ιακωβάκη. Για το νέο του βιβλίο μίλησε ο συγγραφέας, ενώ οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν μαζί του και να τους υπογράψει αντίτυπα.

Όπως αναφέρθηκε μετά «το παράθυρο της Νεφέλης» που συγκίνησε τους αναγνώστες ο Σπύρος Πετρουλάκης δίνει μία νέα συγκλονιστική ιστορία. «Η εξομολόγηση», είναι μία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που καλεί τον αναγνώστη να αποδώσει δικαιοσύνη, να πάρει θέση, να δικαιώσει ή να καταδικάσει πράξεις που σημαδεύουν τις ζωές των ανθρώπων.

Ένα βιβλίο που γεννήθηκε μέσα από τις εξομολογήσεις της ηλικιωμένης γιαγιάς του ίδιου του συγγραφέα, την γιαγιά Ελένη, «την κυρά-Λένη όλων μας» όπως λέει αφιερώνοντάς της το βιβλίο.

Μία ιστορία που σε συναρπάζει και σε καθηλώνει  από τις πρώτες κιόλας σελίδες του βιβλίου. Τα γεγονότα, άλλοτε υπαρκτά κι άλλοτε ως κομμάτι της φαντασίας, δεν σταματούν να εκπλήσσουν τον αναγνώστη και να τον γεμίζουν με ποικίλα συναισθήματα, μέχρι και την τελευταία σελίδα. Ένα μυθιστόρημα με απίστευτη ταχύτητα, πλοκή, πληθώρα συναισθημάτων κι ανατροπές, ενδιαφέρον, συναρπαστικό, πρωτότυπο, ανατρεπτικό, διδακτικό,  και τεκμηριωμένο. Μία ιστορία τόσο ζωντανή που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον αναγνώστη ο οποίος ζει ανάμεσα στους ήρωές της, βιώνει τα συναισθήματά τους, ακούει την ψυχή τους και φτάνει στα όρια των δικών του συναισθημάτων.

Με ρακή…

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ευχάριστο τρόπο καθώς ο συγγραφέας μην ξεχνώντας την καταγωγή του έφερε από την Κρήτη ρακή για να κεράσει τους αναγνώστες του που δέχτηκαν το κέρασμα με μεγάλη χαρά.

Ο συγγραφέας

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις. Έχει διατελέσει διευθυντής στο διαφημιστικό τμήμα και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά.

Ασχολείται με τη φωτογραφία, είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν, επίσης, τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014) και Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015).