Η εταιρεία Λαφαζάνης-Ηλεκτρολογικό Υλικό μας παρουσιάζει τη νέα σειρά «έξυπνων» προϊόντων LAFIOT

Τι προϊόντα περιλαμβάνει η σειρά LAFIOT;

H σειρά LAFIOT είναι μια σειρά «έξυπνων» προϊόντων IOT και περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα συσκευών όπως: κάμερες, κιτ συναγερμού, αισθητήρες (κίνησης, θερμοκρασίας κ.α.), φωτιστικά, καθώς και λύσεις για την απομακρυσμένη διαχείριση του φωτισμού και των συσκευών σας.

Τι είναι το ΙΟΤ;

Ο όρος IOT (Internet of Things) χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα σύνολο συσκευών που μπορούν να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω δικτύου σε πραγματικό χρόνο εκτελώντας «έξυπνα σενάρια» όπως επίσης να ελέγχονται και να διαχειρίζονται από τον χρήστη μέσω internet από οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη. Η απομακρυσμένη διαχείριση επιτυγχάνεται πολύ εύκολα μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα smartphones ή tablets, η οποία  διαχειρίζεται όλες τις «έξυπνες» συσκευές.

Γιατί LAFIOT;

Γιατί πολύ απλά, τα προϊόντα  LAFIOT μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του χρήστη που θέλει να μπει στον κόσμο της αυτοματοποίησης και της απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών.

Με ποιοτικά υλικά, προσεγμένη κατασκευή, τεχνολογίες αιχμής και ελληνικό εγχειρίδιο οδηγιών τα προϊόντα LAFIOT είναι η ιδανική αφετηρία για να κάνετε και το δικό σας σπίτι «έξυπνο».

Ποιοτικά υλικά: Κατασκευασμένες από υλικά άριστης ποιότητας και ηλεκτρονικά εξαρτήματα εξαιρετικής αντοχής, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι «έξυπνες» συσκευές μας προσφέρονται ακόμα και με 5 χρόνια εγγύηση.

Προσεγμένη κατασκευή: Η προσαρμογή των υλικών, το μικρό μέγεθος και η μεγάλη ενεργειακή αυτονομία των συσκευών εγγυώνται την απροβλημάτιστη χρήση τους.

Τεχνολογίες αιχμής: Με τη χρήση ασύρματων τεχνολογιών δικτύωσης τελευταίας γενιάς όπως Wi-Fi και Zigbee, η επικοινωνία των συσκευών επιτυγχάνεται εύκολα, απλά και με μεγάλη ασφάλεια.

Ελληνικό εγχειρίδιο οδηγιών: Με τα ελληνικά εγχειρίδια οδηγιών αλλά και την τεχνογνωσία που έχει το προσωπικό της εταιρείας μας θα είστε σίγουροι ότι η εγκατάσταση των συσκευών θα γίνει ευκολότερη από ποτέ!

Τι είναι το Zigbee;

 Το Zigbee είναι ένα πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας συσκευών.

Είναι μια τεχνολογία που βασίζεται σε ανοιχτά πρότυπα, η οποία χαρακτηρίζεται για την απλότητα της και εστιάζει στην ασφαλή επικοινωνία χαμηλής ενέργειας και χαμηλού κόστους.

Η χρήση ενός δικτύου Zigbee έχει αρκετά πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλες ασύρματες τεχνολογίες όπως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, σταθερή απόδοση λειτουργίας και σύνδεση που επιτυγχάνεται με αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Τα προϊόντα της σειράς LAFIOT μπορείτε να τα βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα  στην οδό Κονδύλη 21 στα Τρίκαλα και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα elafazanis.gr