Η εταιρία Λαφαζάνης Ηλεκτρολογικό Υλικό κάνει την αγορά smartband πιο προσιτή από ποτέ

Υπάρχει καλύτερη εποχή για άθληση από το καλοκαίρι; Φυσικά και όχι. Και αυτό το γνωρίζει καλά η εταιρία Λαφαζάνης Ηλεκτρολογικό Υλικό που μας παρουσιάζει το smartband M2 το οποίο θα γίνει η αγαπημένη σας συσκευή κατά την ώρα της άθλησης και όχι μόνο.

Το έξυπνο ρολόι Μ2 έχει μια πληθώρα χαρακτηριστικών και αισθητήρων που θα μας βοηθήσουν να παρακολουθήσουμε με ακρίβεια την φυσική μας κατάσταση καθώς και να ειδοποιηθούμε για κλήσεις και μηνύματα που φτάνουν στο κινητό μας.

Ενδεικτικά το smartband Μ2 έχει:

Το smartband M2 φορτίζει μέσω θύρας USB. Φορτίζει δηλαδή με τα κλασικά πλέον τροφοδοτικά κινητών που έχουμε οι περισσότεροι ή ακόμα και συνδέοντας το σε μια ελεύθερη USB θύρα σε ένα υπολογιστή ή στο αμάξι.

Εκτός του κλασικού μαύρου χρώματος στο λουράκι με το οποίο μας έρχεται το smartband M2, υπάρχουν ακόμα λουράκια σε 5 χρώματα (μπλε, κίτρινο, πράσινο, ροζ και πορτοκαλί) για να το προσαρμόσουμε στο δικό μας προσωπικό στυλ.

Το smartwatch M2 Θα το βρούμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Λαφαζάνης Ηλεκτρολογικό Υλικό στην χαμηλή τιμη των:

9.90€