«Η Ελλάδα ανάμεσα στα ιδανικά μέρη που πρέπει να επισκεφθούν οικογένειες με μικρά παιδιά»

Την χώρα μας εκθειάζει ένα αμερικανικό τουριστικό site, το οποίο συγκαταλέγει την Ελλάδα ανάμεσα στους ιδανικούς προορισμούς για διακοπές με οικογένεια, όσο ακόμα τα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία.

Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Τα 10 μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς όσο τα παιδιά είναι μικρά», και δημοσιεύει το αμερικανικό site minitime.com, καλούνται οι γονείς που θέλουν να έχουν όμορφες αναμνήσεις και ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά τους, να επισκεφτούν την χώρα μας.

Στην λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων εξωτικά νησιά, όπως η Χαβάη και τα Γκαλαπάγκος, η Γουόλτ Ντίσνεϊ, το Παρίσι και η Ρώμη. Όσον αφορά την Ελλάδα, η περιγραφή είναι μαγευτική.

«Η Ελλάδα έχει πολλά να προσφέρει στις οικογένειες που ταξιδεύουν. Είναι η γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού, ως εκ τούτου, προσφέρει μια πλούσια ιστορία και πληθώρα ιερών τόπων. Τα παραμύθια της ελληνικής μυθολογίας θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σας, ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά που σπουδάζουν ιστορία, οι διακοπές αυτές θα είναι επιμορφωτικές. Επιπλέον προκαλεί δέος η ομορφιά της, με τις μεσογειακές ακτές της.

Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε στα νησιά ή να μείνετε στη στερεά Ελλάδα, θα έχετε αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά για ψαροντούφεκο, βραχώδεις όρμους, ερείπια, ελαιώνες, καταφύγια, νόστιμη κουζίνα, υδάτινα πάρκα, παραλίες και πισίνες. Έχει πολλά για να κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα –ξεκινώντας από την Ακρόπολη, όπου τα παιδιά μπορούν να ανιχνεύσουν την αρχαία ιστορία».

Πηγή:star.gr & babyradio.gr