Η Δεντροκκλησιά του Αγίου Παϊσίου ξεχώρισε και βραβεύτηκε από το Trip Advisor

Η Δεντροκκλησιά του Αγίου Παϊσίου στο χωριό Αγία Βαρβάρα της Κόνιτσας αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά θρησκευτικά αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφθεί κανείς.

Έτσι ξεχώρισε και στο Trip Advisor λόγω των αναζητήσεων και της επισκεψιμότητάς της. Κάθε χρόνο το TripAdvisor με βάση την επισκεψιμότητα και τις αναζητήσεις και τις κριτικές των ταξιδιωτών αναρτά στην ιστοσελίδα ανά περιοχή τα εστιατόρια, τα καταλύματα, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες, που λαμβάνουν τις διακρίσεις, δίνοντας σε αυτά ειδικό σήμα επιβράβευσης travellers choice.

Αυτό συνέβη και με την Δεντροκκλησιά του Αγίου Παϊσίου η οποία στα αξιοθέατα / δραστηριότητες της Κόνιτσας πήρε το βραβείο Best travellers choice 2021.

Μπορείς να δεις πού ακριβώς βρίσκεται η Δεντροκκλησιά πατώντας ΕΔΩ και να επισκεφθείς και την σελίδα στο Facebook που έχει χιλιάδες ακόλουθους.

πηγή :https://ipeirotika.gr/i-dentrokklisia-toy-agioy-paisioy-xechorise-kai-vraveytike-apo-to-trip-advisor/?fbclid=IwAR0OS6Nn49NDkbnIUHwaDQgXqgUa5YqrLhodQ7HQyZi_cusGJ6zagjYgifA