Οι Χριστιανοί ορθόδοξοι του Νομού Τρικάλων καλούν τους τρικαλινούς βουλευτές να πάρουν θέση για το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους

Επιστολή στους τοπικούς Τρικαλινούς βουλευτές κοινοποίησαν οι Χριστιανοί ορθόδοξοι του Νομού Τρικάλων καλώντας να λάρουν θέση για το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους.
Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,
Σε λίγες μέρες θα κληθείτε να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα σύναψης πολιτικού γάμου σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθώς και τη δυνατότητα να υιοθετούν παιδιά.
Ως πολίτες της εκλογικής περιφέρειας Νομού Τρικάλων καλούμαστε να σας θυμίσουμε ότι εκλεγήκατε στη Βουλή των Ελλήνων, για να λύνετε τα προβλήματα της πατρίδας μας και όχι να δημιουργείτε άλλα, μείζονος για μας σημασίας.
Αιώνες τώρα, τόσο προ Χριστού όσο και μετά Χριστόν, γνωρίζουμε ότι «γάμος ἐστὶν ἀνδρὸς καὶ γυναικὸς συνάφεια, συγκλήρωσις τοῦ βίου διά παντός, θείου τε καὶ ἀνθρωπίνου δικαίου κοινωνία». Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι είναι μία ευκαιρία να δείξετε το ανάστημά σας, προσωπικό και πολιτικό, σκεπτόμενοι τη μεγάλη ευθύνη που έχετε για τις αποφάσεις που θα πάρετε απέναντί μας, τους πολίτες του Νομού Τρικάλων, απέναντι στην Πατρίδα και την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας.
Όλοι σας, εξάλλου, δηλώνετε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Ξεχνάτε, όμως, τι διδάσκει η Εκκλησία μας; Είναι δυνατό να αφήνετε στην άκρη τον Απόστολο Παύλο που εδώ και 20 συναπτούς αιώνες φωνάζει:
«Μην πλανάσθε! Ούτε οι πόρνοι, ούτε οι ειδωλολάτρες, ούτε οι μοιχοί, ούτοι εκθηλυμένοι, ούτε οι αρσενοκοίτες (δηλ. σοδομίτες, αυτοί που κοιμούνται με άντρες), ούτε οι πλεονέκτες, ούτε οι κλέφτες, ούτε οι μέθυσοι, ούτε οι υβριστές, ούτε οι άρπαγες δεν πρόκειται να κληρονομήσουν τη Βασιλεία του Θεού. Και τέτοιοι ήσασταν κάποιοι από σας. Αλλά πλυθήκατε, αλλά αγιασθήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με την επίκληση του ονόματος του Κυρίου Ιησού Χριστού και με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος (Α Κορ. στ 9-11)»;
Αν ψηφίσετε θετικά τον αντίχριστο αυτόν νόμο, υποστηρίζοντας «απόψεις» και «αντιλήψεις» αντίθετες προς τον νόμο και το θέλημα του Κυρίου μας ή εάν – ενώ δεν τον υποστηρίζετε – απέχετε από την κρίσιμη ψηφοφορία του, ευνοώντας εμμέσως την υπερψήφισή του από τυχόν πλασματική πλειοψηφία που θα διαμορφωθεί στη Βουλή εξαιτίας της αποχής σας, πώς είναι δυνατόν να θεωρείτε ότι πρέπει να εξακολουθείτε να αυτοχαρακτηρίζεστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, πιστοί στον Κύριο; Πρέπει να διαλέξετε: ή Χριστό και αιώνια ζωή ή αξιώματα εφήμερα.
Καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι, μη καταψηφίζοντας το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα πάψετε να εκπροσωπείτε τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού του Νομού Τρικάλων που είναι αντίθετη με το περιεχόμενό του. Ιδιαιτέρως δε όσους πολίτες ανήκουν στον ιδεολογικό χώρο που θεωρείτε ότι εκπροσωπείτε και οι οποίοι σάς εμπιστεύτηκαν με τις ψήφους τους. Όλοι δε εμείς οι πολίτες που εμπνεόμαστε από την χριστιανική διδασκαλία και πιστεύουμε στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό θα θεωρήσουμε ότι μάς εξαπατήσατε. Και από τη στιγμή που θα ψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο, κάθε φορά που θα παρίσταστε δημόσια σε εκκλησιαστικές συνάξεις, ζητώντας την εμπιστοσύνη των Χριστιανών, να ξέρετε ότι θα την έχετε χάσει.
Γνωρίζετε ότι τα δικαστήριά μας και συγκεκριμένα ο Άρειος Πάγος, με την 1428/2017 απόφασή του, έκρινε ανυπόστατο τον γάμο δύο ομοφυλοφίλων, καθώς οι ηθικές και κοινωνικές αξίες και παραδόσεις του ελληνικού λαού δεν αποδέχονται τη θέσπιση τέτοιου γάμου;
Γνωρίζετε ότι ομοίως και με την υπ’ αριθμόν 503/2020 απόφασή του το Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι αντίκειται στη δημόσια τάξη, η υιοθεσία ανήλικου τέκνου από ομοφυλόφιλο ζευγάρι, διότι η υιοθεσία από ομοφυλόφιλο ζευγάρι είναι αντίθετη στις κοινωνικές και ηθικές αρχές των Ελλήνων Πολιτών;
Οι δικαστές σέβονται τον Ελληνικό Λαό, εσείς θα τον σεβαστείτε; Εδώ σας θέλουμε, στα δύσκολα! Φοβάστε περισσότερο τους επίγειους άρχοντες από τον Κύριο; Οι επίγειοι άρχοντες έρχονται και παρέρχονται. Τα αξιώματα φεύγουν μαζί με τα χρόνια μας. Αυτό που μένει είναι η Ιστορία που όλοι μας γράφουμε. Θέλετε να μείνετε ξακουστοί ως οι βουλευτές που συνέβαλαν να γίνει η Ελλάδα μας ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ; Αν ναι, λυπούμαστε για σας.
Ιδιαίτερα δε λυπούμαστε όσοι εξ ημών όλα αυτά τα χρόνια στηρίξαμε τις ελπίδες μας σε ανθρώπους που φοβούνται να ψελλίσουν Χριστιανικό λόγο, ορθώνοντας το ανάστημά τους, όταν προσβάλλονται η Πίστη, τα Όσια και τα Ιερά της Πατρίδας μας.
Τελειώνοντας, σας θυμίζουμε ότι ο σύγχρονός μας Άγιος Παΐσιος μάς προειδοποίησε: «Όταν ένας άνθρωπος παραβαίνει μία εντολή του Ευαγγελίου ευθύνεται μόνο αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται νόμος από το ίδιο το κράτος, τότε έρχεται η οργή του Θεού σε όλο το έθνος για να παιδαγωγηθεί».
Καλή Φώτιση. Ψηλά το Κεφάλι. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ νίκησε τον κόσμο.
Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να μην προσβάλετε τον Χριστό και να μην μας προδώσετε.

Χριστιανοί Ορθόδοξοι πολίτες του Νομού Τρικάλων.