Η Άννυ πέθανε από παθολογικά αίτια, λέει ο δικηγόρος του 27χρονου Βούλγαρου

«Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως», ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου Βούλγαρου, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της μικρής Άννυ.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Παναγιώτη Χρυσικάκη, ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας και επέμεινε στην άρνηση του ότι δολοφόνησε το 4χρονο κοριτσάκι.

Την ίδια ώρα ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας θέτει επί τάπητος τα σενάρια να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων.

«Σάββα δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου», είπε η μητέρα του στον 27χρονο κατηγορούμενο στο σύντομο τετ-α-τετ που είχαν έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, ενώ ο δράστης της έστειλε ένα φιλί.

Η μητέρα του δράστη, καταθέτοντας τη Δευτέρα 11 Μαΐου στην ανακρίτρια, αποκάλυψε πως νωρίτερα είχε δεχτεί τηλεφώνημα από τη Δημητρίνα (μέσα από τις φυλακές) στο οποίο η 25χρονη μητέρα της Άννυ της ζήτησε να πει ψέματα στη δικαστική λειτουργό, ότι αφενός είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι αφετέρου ο Σάββας της το πήρε όταν εκείνη πούλησε το τάμπλετ της Άννυ για να πάρει τσιγάρα.

Η ίδια εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πωλήθηκε.

πηγή : newsbomb.gr