Οι 3 κανόνες των γυναικείων εσωρούχων

Τα γυναικεία εσώρουχα είναι ένα θέμα για το οποίο πολλές γυναίκες δεν θέλουν να μιλούν. Μπορεί να νιώθετε αμηχανία ή ντροπή για τα εσώρουχά σας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσετε το σωστό ζευγάρι για τον τύπο του σώματός σας και τον τρόπο ζωής σας.

Θέλετε τα εσώρουχά σας να είναι άνετα και υποστηρικτικά – και μοντέρνα, επίσης! Θα πρέπει να εφαρμόζει σωστά, ώστε να μπορείτε να το απολαμβάνετε να το φοράτε όλη μέρα.

Ο κανόνας νούμερο 1: Άνεση

Τα γυναικεία εσώρουχα πρέπει πάντα να είναι άνετα. Αν αισθάνεστε άβολα ή σας τρώει το σουτιέν σας, δοκιμάστε ένα διαφορετικό στυλ ή μέγεθος. Αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα που να σας ταιριάζει καλά, επισκεφθείτε έναν ειδικό για την εφαρμογή σουτιέν. Και αν φοράτε ένα παντελόνι που δεν εφαρμόζει καλά, ίσως ήρθε η ώρα για ένα νέο ζευγάρι.

Ο κανόνας νούμερο 2: Fit

Ενώ η άνεση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή γυναικείων εσωρούχων, η εύρεση ειδών που εφαρμόζουν καλά είναι επίσης σημαντική. Αν έχετε μεγάλο στήθος ή γοφούς, για παράδειγμα, αναζητήστε σουτιέν σχεδιασμένα για αυτούς τους σωματότυπους. Ένας καλός κανόνας είναι ότι αν κάτι δεν εφαρμόζει τέλεια όταν το δοκιμάζετε στο σπίτι, μην το αγοράσετε, εκτός αν πρόκειται για κάτι που μπορεί εύκολα να αλλαχθεί ή να επιστραφεί.

Επιλέξτε αυτό που αισθάνεστε άνετα. Αν έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μεγέθη του ίδιου στυλ, επιλέξτε αυτό που σας φαίνεται πιο άνετο. Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι- απλά φορέστε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένες!

Ο κανόνας νούμερο 3: Υγιεινή

Τα γυναικεία εσώρουχα (https://esorouxa-anelia.gr/esorouxa-gynaikeia) πρέπει επίσης να προστατεύουν το δέρμα σας από ερεθισμούς που προκαλούνται από την τριβή κατά τη διάρκεια της άσκησης ή άλλων σωματικών δραστηριοτήτων (όπως η ποδηλασία). Ορισμένες γυναίκες θεωρούν ότι χρειάζονται ειδικά αθλητικά σουτιέν που παρέχουν πρόσθετη στήριξη κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Μη φοβάστε να δοκιμάσετε νέα στυλ ή μάρκες. Αν έχετε συνηθίσει να φοράτε σλιπ, αλλά διαπιστώνετε ότι δεν ταιριάζουν με το σχήμα του σώματός σας, δοκιμάστε κάτι άλλο, όπως σορτσάκια για αγόρια ή εσώρουχα μπικίνι. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο άνετα και κολακευτικά από αυτά που φορούσατε προηγουμένως!

Τα γυναικεία εσώρουχα κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία στυλ, σχημάτων και μορφών και μπορείτε να δείτε τις τελευταίες τάσεις στην Anelia. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε όταν επιλέγετε το νεο σας σουτιέν ή ποιο είδος εσώρουχου να φορέσετε με το νέο σας φόρεμα.