Harleyάδες από όλη την Ελλάδα κατέφθασαν στα Τρίκαλα και δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την πόλη-Από 21 ως 23 Απριλίου θα γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής

Harleyάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι αλλού κατέφθασαν νωρίς την Παρασκευή το απόγευμα στα Τρίκαλα «κουβαλώντας» μαζί τους λίγη από τη μαγεία του τρόπου ζωής τους που έχει το επίκεντρο στη μεγάλη τους αγάπη τη μηχανή Harley-Davidson. Δεκάδες μοτοσυκλετιστές συμμετέχουν στην εξόρμηση που διοργανώνει στο Νομό το HOG Athena Chapter.Υποδεχθήκαμε τους μοτοσυκλετιστές με τις μηχανές που αποτελούν μύθο σε ένα από τα ξενοδοχεία όπου θα καταλύσουν, στο ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ. Η έλευσή τους στην πόλη εντυπωσιακή. Οι υπέροχες Harley-Davidson κλέβουν την παράσταση και σαγηνεύουν.

Συνομιλήσαμε μαζί τους και κυρίως με τις Ladies o Harley Hog, τις κυρίες της παρέας οι οποίες μας μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για την πόλη των Τρικάλων. Μία πόλη που τη χαρακτηρίζουν μοναδική που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Αν αυτό δεν είναι η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη μας τότε τι είναι;

Οι Τρικαλινοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν λίγη από τη λάμψη των 750 κυβικών και πάνω των Harley-Davidson … παρέα με τους χαρλεάδες του Hog Athena Chapter που θα βρίσκονται στην πόλη των Τρικάλων μέχρι την Κυριακή 23 Απριλίου. Το Σάββατο θα κάνουν ενα πολυ ομορφο τοπικο ride μεχρι τη λιμνη Λογγα και το ομορφο Μαυρελι και θα καταληξουν  στη Φηκη. Το βραδυ του Σαββάτου θα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και την Κυριακή θα αναχωρήσουν με πρώτο προορισμό  το φραγμα του Σμοκοβου και το ομωνυμο χωριο.

Το HOG ATHENA CHAPTER

Το HOG ATHENA CHAPTER δεν είναι σύλλογος αλλά μια ομάδα μοτοσυκλετιστών κατόχων H.D. που κηδεμονεύεται από την ομώνυμη επίσημη αντιπροσωπεία στην Αθήνα.

Αριθμεί περισσότερα από 400 ενεργά μέλη  τα οποία συνεχώς αυξάνονται. Στο Δ.Σ. συμμετέχουν και δύο Τρικαλινοί.Η Κατερίνα Τσόγια από τη θέση της φωτογράφου κι ο Βαγγέλης Φάλιας από τη θέση του Activities officer είναι ανάμεσα στα μέλη της ομάδας εθελοντών και μάλιστα με πολύ αξιόλογη δραστηριότητα.

Ευχαριστούμε τον επικεφαλής της ομάδας του Hog Athena Chapter Νίκο Διακοδημήτρη καθώς και τους Τρικαλινούς Κατερίνα Τσόγια και Βαγγέλη Φάλια για τη «φιλοξενία» και τη διευκόλυνση για την πραγματοποίηση των ρεπορτάζ τα οποία θα παρουσιάσουμε τις επόμενες μέρες.