Με χιλιάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε και φέτος ο Ημιμαραθώνιος Τρίκαλα – Καλαμπάκα “Θανάσης Σταμόπουλος” | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ | Στιγμιότυπα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με χιλιάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε κι ο φετινός 15ος Ημιμαραθώνιος Τρίκαλα – Καλαμπάκα “Θανάσης Σταμόπουλος”. Μία επιτυχημένη διοργάνωση-γιορτή του αθλητισμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του δρομέα Θανάση Σταμόπουλου και αποτελεί πλέον έναν από τους μεγαλύτερους ημιμαραθωνίους, συγκεντρώνοντας χιλιάδες  δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και πολλούς πρωταθλητές.

Χιλιάδες δρομείς συγκεντρώθηκαν στην εκκίνηση του αγώνα κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων. Ο τερματισμός ήταν σε 21,1χλμ (με μήκος διαδρομής πιστοποιημένο από την AIMS) στην Πλατεία της πόλης των Τρικάλων.

Στην πλατεία Τρικάλων διεξήχθη παράλληλα Αγώνας Δρόμου 5K, που δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε νέους ή λιγότερο προπονημένους δρομείς να πάρουν μέρος σε ένα αγώνα δρόμου. Παράλληλα στο κέντρο της πόλης διεξήσθη και ο Παιδικός Αγώνας 1K, για παιδιά ηλικίας 9 έως 14 ετών προσφέροντας την ευκαιρία στους μικρότερους να έρθουν σε επαφή με την άσκηση και τη χαρά της συμμετοχής.

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, νέοι, μεγάλοι και… παιδιά έδωσαν το παρόν και φέτος.

Στις δύο πρώτες θέσεις τερμάτισε το ζευγάρι  Semenovich από την Ουκρανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ