H επιστήμη του λευκού t-shirt: Oλοκαίνουριοι τρόποι για να το φορέσεις

Το λευκό t-shirt δεν είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον κομμάτι για να αγοράσεις, είναι όμως το πιο ευκολοφόρετο και γι’αυτό θα σου προτείναμε να αποκτήσεις μερικά λευκά t-shirts και να τα φορέσεις αυτή την άνοιξη με τους τρόπους που θα σου δείξουμε.

Φόρεσε το t-shirt σου με δερμάτινη φούστα και ολοκλήρωσε το look με κάλτσες ως το γόνατο (οι γνωστές κάλτσες της γιαγιάς). Αυτό το look είναι ιδανικό για αυτή την εποχή που ανά διαστήματα μέσα στη μέρα μπορεί να έχει λίγη ψύχρα και μπορείς να το υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Ένα τζιν, ένα λευκό t-shirt και ένα oversized blazer είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να συνθέσεις το απόλυτο work style! Αν αλλάζεις το blazer και το παντελόνι σου τότε μπορείς να φοράς αυτό το outfit ακόμα και όλη την εβδομάδα. Το λευκό t-shirt είναι τόσο basic κομμάτι που κανείς δεν θα προσέξει ότι το φοράς ξανά και ξανά.

Αν ψάχνεις για έναν εναλλακτικό τρόπο ώστε να φορέσεις το t-shirt σου στο γραφείο, τότε μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ολοκλήρωσε το look με jacket και προτίμησε στενό t-shirt που θα αναδείξει πιο σωστά το σώμα σου.

Τα παπούτσια των Zara στα οποία οφείλεις μια προσεκτική ματιά

Δύο είναι τα λευκά t-shirts που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Ένα φαρδύ oversized t-shirt και ένα πιο στενό αρκούν για να υιοθετήσεις αμέτρητα διαφορετικά looks. Ένα είδος styling που μας αρέσει πολύ είναι το oversized t-shirt με τζιν και ugly sneakers.

Θες κάτι πιο γυναικείο; Τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις μια slip skirt, που αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας, και να την ταιριάξεις με το αγαπημένο σου λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι ugly sandals.

Δες ακόμα περισσότερα outfits στην παρακάτω gallery!

09:00

πηγή :https://www.limeandlife.com/content/fashion/street-style/h-epistimi-toy-leykoy-t-shirt-olokainoyrioi-tropoi-gia-na-foreseis