Γνωστή Τρικαλινή παντρεύτηκε κρυφά στη Μύκονο πάμπλουτο Σαουδάραβα

Τα βέλη του έριξε ο έρωτας σε γνωστή Τρικαλινή η οποία ερωτεύτηκε Σαουδάραβα και ξενιτεύτηκε προς χάριν της αγάπης. Ο έρωτας ήταν αμοιβαίος και δεν άργησε η πρόταση γάμου. Εκείνη είπε το ναι αφήνοντας πίσω οικογένεια, φίλους και δουλειά. Ο παραμυθένιος γάμος τους έγινε με μυστικότητα στη Μύκονο.

Η Τρικαλινή, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός (κάνει μεσημεριανή εκπομπή με λογοπαίγνιο το όνομά της) κι αισθητικός, τα καλοκαίρια απασχολείται στη Σαντορίνη όπου και γνώρισε τον Σαουδάραβα κροίσο.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα Τρίκαλα για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες λίγο πριν ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή της. Μάλιστα, οι δυο τους θα περάσουν το Πάσχα στη Σαντορίνη όπου και γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια.

Τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον.


Σας αναστατώσαμε λιγάκι… Κάποιοι το πιστέψατε… Πήραμε απίστευτα μηνύματα «επαλήθευσης»… Το διασκεδάσαμε όσο κι εσείς… Φέτος αποφασίσαμε να γράψουμε ένα μικρό πρωταπριλιάτικο ψέμα. Η απήχηση μη αναμενόμενη. Μια ψεύτικη είδηση που διαδόθηκε σε όλα τα Τρίκαλα.

Και ναι αναφερόμασταν στην Μαρίνα Μπαλτά. Μαζί σκαρφιστήκαμε το πρωταπριλιάτικο και θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή της «Μαριναρίσματα στον αέρα» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το κορίτσι μας θα φύγει σύντομα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Σαντορίνη αλλά ακόμη δεν βρέθηκε ο Σαουδάραβας κροίσος που να της κλέψει το μυαλό. Της το ευχόμαστε πάντως…


 

Το δικό μας Πρωταπριλιάτικο ψέμα…