Γλυκάκι χωρίς τύψεις

ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ …

Υλικά 

1 μεγάλο μήλο ψημένο στο φούρνο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
μερικές σταγόνες από λεμόνι
2 κουταλιές σούπας σιρόπι Αγαύης
1 κ του γλυκού στεβια
σκόνη και κανέλα
Εκτέλεση 
Ψήνετε μήλα στο φούρνο.  Στο τέλος τα διαλύεται καλά σε ένα μπολ με πιρούνι ή στο μπλεντερ και ρίχνετε την στεβια και ανακατεύετε.  Βάζετε μέσα στο ποτήρι ή στο μπολάκι σας και από πάνω μερικές σταγόνες από λεμόνι, στη συνέχεια ρίχνετε το γιαούρτι, το σιρόπι Αγαύης και πασπαλίζετε με κανέλα.  Πραγματικά είναι υπέροχο και θα σας καλύψει από γλυκό.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.