Γκαλ Γκαντό: Η «Wonder Woman» υποδέχθηκε το τέταρτο παιδί της – Η δύσκολη εγκυμοσύνη και το όνομα

Η Γκαλ Γκαντό έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Η σταρ του Wonder Woman καλωσόρισε ένα κοριτσάκι μετά από μία κρυφή εγκυμοσύνη που «δεν ήταν εύκολη» όπως αποκάλυψε.

Η Γκαλ Γκαντό ανακοίνωσε τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, αφού κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 38χρονη ηθοποιός του Wonder Woman μοιράστηκε τα νέα με τους θαυμαστές της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει να αγκαλιάζει το νεογέννητό της και το αποκαλύπτοντας το νόημα πίσω από το όνομα του παιδιού της, «Όρι»

«Γλυκό μου κορίτσι, καλώς ήρθες. Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη και τα καταφέραμε. Έχεις φέρει τόσο πολύ φως στη ζωή μας, όπως λέει και το όνομά σου, Όρι, που σημαίνει “το φως μου” στα εβραϊκά. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες ευγνωμοσύνη», έγραψε στη λεζάντα.

«Καλώς ήρθες στο σπίτι των κοριτσιών. Ο μπαμπάς είναι επίσης πολύ cool», πρόσθεσε. Ο σύζυγός της, Τζέιρον Βερσάνο, επισημάνθηκε στη φωτογραφία. Η Όρι είναι το τέταρτο παιδί του Γκαλ και της ηθοποιού. Το ζευγάρι έχει επίσης τις κόρες Aλμα 12 ετών, Μάγια, έξι, και Ντανιέλα δύο.

Η είδηση της γέννησης εξέπληξε τους θαυμαστές της καθώς η πρωταγωνίστρια δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι ήταν έγκυος. Αρκετοί διάσημοι της έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στα σχόλια της ανάρτησης. «Συγχαρητήρια!! Τόσο όμορφο», δημοσίευσε ο Άαρον Πολ.«Συγχαρητήρια», δημοσίευσε η Λίλι Άλριτζ. Η τραγουδίστρια Βανέσα Κάρλτον σχολίασε, «Mazal Tov, τόσο όμορφη» Το 2022, η Γκαντό μίλησε για τον τοκετό και περιέγραψε ότι πάντα ήθελε να είναι «νεαρή μητέρα» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο InStyle.

«Ξεκίνησα νέα. Ήμουν 25 όταν ήμουν έγκυος στην Άλμα. Πάντα ήθελα να γίνω νέα μητέρα. Ναι, έχω τρία παιδιά. Χωρίς πλάκα. Ο Θεός να ταέχει καλά, αλλά είναι πολύ δουλειά», είπε στο ρεπορτάζ. Επίσης, λατρεύει όπως είπε τη «μαγεία» του τοκετού: «Θα το έκανα μια φορά την εβδομάδα αν μπορούσα. Είναι τόσο μαγικό ».

«Και πάντα κάνω επισκληρίδιο, για να είμαι δίκαιη, οπότε δεν είναι τόσο επώδυνο. Μόνο τη στιγμή που νιώθεις ότι δημιουργείς ζωή, είναι απίστευτο. Αλλά οι εγκυμοσύνες είναι δύσκολες για μένα, νιώθω άρρωστηκαι έχω ημικρανίες. Δεν είμαι στο στοιχείο μου». Η Γκαλ πιστεύει ότι το πιο κακό πράγμα που κάνει είναι «να ισορροπεί ανάμεσα στην οικογενειακή ζωή και την καριέρα στην υποκριτική. Όταν είσαι στα γυρίσματα, είσαι σαν χαρταετός. Μπορείς να πετάξεις τόσο ψηλά και να προσπαθήσεις να πιάσεις τον αέρα», περιέγραψε η Γκαντό.

«Μετά επιστρέφεις σπίτι για να κάνεις την κύρια βάρδια σου ως μητέρα. Δεν έχει να κάνει με σένα απλά λες “Εντάξει, τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο τη Μάγια, να ταΐσω την Άλμα, να βάλω τη Ντανιέλα στο κρεβάτι».

Επαίνεσε επίσης τον σύζυγό της τον οποίο παντρεύτηκε το 2008. «Μεγαλώσαμε μαζί. Ξέρω ότι δεν είναι μαζί μου γιατί είμαι «αστέρας του κινηματογράφου». Είναι μαζί μου γιατί με αγαπάει», εξήγησε. «Η σύνδεση υπήρχε από την αρχή πριν από όλα, έτσι ήταν πάντα πολύ αληθινό και πολύ καλό. Είμαι πολύ ευγνώμων που τον γνώρισα στα 20 μου. Ήμουν μωρό».

Προηγουμένως αποκάλυψε ότι συνάντησε τον σύζυγό της «σε αυτό το πολύ παράξενο πάρτι στην έρημο του Ισραήλ» που περιλάμβανε γιόγκα και τσάκρα. «Είναι ο καλύτερος άνθρωπος», είπε στο Glamour το 2016. «Γνωριστήκαμε πριν από σχεδόν 10 χρόνια μέσω κοινών φίλων σε αυτό το πολύ περίεργο πάρτι στην έρημο του Ισραήλ. Ήταν όλα σχετικά με τη γιόγκα, τα τσάκρα και την υγιεινή διατροφή, δεν βρεθήκαμε ακριβώς εκεί, αλλά βρήκαμε ο ένας τον άλλον».

Είπε ότι ήξερε γρήγορα ότι ήταν για εκείνον. «Είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Μου είπε στο δεύτερο ραντεβού ότι είναι σοβαρό και δεν πρόκειται να περιμένει περισσότερο από δύο χρόνια για να μου ζητήσει να τον παντρευτώ. Fast-forward δύο χρόνια μετά. Moυ έκανε πρόταση. Παντρευτήκαμε το 2008».

Και πρόσθεσε: «Και οι δύο είπαμε, “Όχι παιχνίδια. Ας είμαστε απλώς ειλικρινείς και ας το κρατήσουμε απλό”. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνω χωρίς αυτόν. Η οικογένεια πρέπει ακόμα να είναι ηπροτεραιότητα. Πρέπει να κάνω ό,τι είναι καλό για τα παιδιά μου».