Giveaway χορού από την Ακαδημία Χορού Τρικάλων -TDA

Παρόλο  που ο χορός βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές λόγο της πανδημίας, Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων- TDA  προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να σταθεί επάξια στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξει το χορό όσο καλύτερα γίνεται έστω και αν πλήττεται.

Η ιδιοκτήτρια της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων Γιούλια Πεταράκη, σε συνεργασία με τους πολύ καλούς της φίλους και συνεργάτες, Σπύρο Παυλίδη και Ράνια Κολιού, οι οποίοι ήταν επί σειρά ετών πρωταθλητές Ελλάδας  λάτιν χορών και πλέον προπονητές των καλύτερων ζευγαριών στην Ελλάδα, έδωσαν την δυνατότητα σε όλους του χορευτές λάτιν χορών αλλά και σε όσους λατρεύουν τους ballroom χορούς να παρακολουθήσουν μια ζωντανή συνέντευξη με τους θρύλους των λάτιν χορών Nino Langella & Andra Vaidilaite. Το συγκεκριμένο ζευγάρι  εκπροσωπεί την Ιταλία από το 2016 έχοντας κατακτήσει τη θέση των πρωταθλητών αμέτρητες φορές.

Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια χορευτών παγκοσμίως! Έτσι λοιπόν την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 έγινε μια υπέροχη διαδικτυακή συνέντευξη άρτια οργανωμένη από το Σπύρο Παυλίδη και τη Ράνια Κολιού και φυσικά η Γιούλια Πεταράκη αποφάσισε να χαρίσει ένα ιδιαίτερο μάθημα σε όποιον χορευτή θέλει με το Nino και την Andra. Όλοι οι νδιαφερόμενοι έπρεπε να ακολουθήσουν μια διαδικασία στα social media για να βγει ο τυχερός νικητής που θα έχει την πολύτιμη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα ιδιαίτερο μάθημα με αυτού του επιπέδου χορευτές όλο αυτό βέβαια δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την τεράστια στήριξη της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων- TDA! Η επιλογή του μαθητή έγινε μέσω κλήρωσης. Συγχαίρουμε τη Γιούλια Πεταράκη που ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως η Ακαδημία Χορού Τρικάλων είναι ένα βήμα μπροστά και δίνει τόσες ευκαιρίες στους χορευτές έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες.