TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Γιουβαρλάκια με σπανάκι

Ιαν 16, 2017
in Μαγειρική
Γιουβαρλάκια με σπανάκι
Share on FacebookShare on Twitter

Γιουβαρλάκια με σπανάκι….

Την ιδέα την βρήκα από την εκπομπή Chef στον Αέρα.  Τα δοκίμασα και δεν με ενθουσίασαν. Έτσι και εγώ έβαλα την φαντασία μου και σας παρουσιάζω ένα υπέροχο πιάτο για τους αγαπημένους σας…

Υλικά :

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

200 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο

150 γρ. ρύζι Καρολίνα

μια χούφτα ψιλοκομμένο άνηθο

1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο

1 αυγό

1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο

2 καρότα σε ροδέλες

μπόλικο αλατοπίπερο

αλεύρι

2-3 κ.γ. κορν φλάουρ

Χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι

1 ποτηράκι του κρασιού ζωμό από σπανάκι αν θέλετε.

Ζωμός από σπανάκι: Εγώ κάθε φορά που κάνω σπανακόπιτα ψιλοκόβω το σπανάκι ρίχνω αλατάκι και το τρίβω με τα χέρια να μαραθεί. Το ζουμάκι που μου περισσεύει πάντα το μαζεύω το περνάω από ψιλό σουρωτηράκι και το βάζω σε μικρά μπολάκια στην καταψύκτη. Μπορείτε με αυτό το ζουμάκι να κάνετε υπέροχο πιλαφάκι ή να το προσθέτετε στις σούπες σας.

Εκτέλεση :

Σε ενα τηγανάκι σοτάρουμε με το 1/4 από το ελαιόλαδο της συνταγής μας το σπανάκι με το κρεμμύδι και τ’ αφήνουμε να κρυώσει. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε τον κιμά, ρύζι, άνηθο, αυγό,και το σοταρισμένο μας κρεμμύδι με το σπανάκι. Προσθέτουμε και αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα αλευρώνουμε. Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα νερό μέχρι την μέση και ρίχνουμε μέσα το υπόλοιπο ελαιόλαδο μπόλικο αλατάκι τα καρότα και αφήνουμε στην φωτιά να πάρει βράση. Ρίχνουμε τα μικρά μας μπαλάκια στο βραστό νερό και τα βράζουμε για 45 λεπτά. Αν έχετε ζωμό από σπανάκι το ρίχνετε την ώρα που βράζουν τα γιουβαρλάκια μας. Τέλος βάζουμε τον χυμό λεμονιού που μέσα έχουμε λιώσει το κορν φλάουρ. Περιχύνουμε το φαγάκι σας αφήνουμε να πάρει άλλες δυο βράσεις, σβήνουμε και σερβίρουμε. Η γεύση του θα σας ενθουσιάσει…

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μαρμελάδα σύκο by Mairh
Μαγειρική

Μαρμελάδα σύκο by Mairh

Μαΐ 4, 2025
Αγκινάρες γεμιστές
Μαγειρική

Αγκινάρες γεμιστές

Μαΐ 3, 2025
Βραχάκια σύκου
Μαγειρική

Βραχάκια σύκου

Μαΐ 2, 2025
Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Απρ 30, 2025
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Next Post
Γενική διαχείριση…

Γέροι 120 χρονών και πάνω

Όσα βλέπει η πεθερά: 8 λύσεις για να… κρύψετε το χάος

Όσα βλέπει η πεθερά: 8 λύσεις για να… κρύψετε το χάος

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο, με τις ζωγραφιές των μικρών σας

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο, με τις ζωγραφιές των μικρών σας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd