Γιορτή γεύσης από την ΤΥΡΑΣ ΑΕ

Μία γιορτή γεύσης, 4 ελληνίδες σεφ και η ΤΥΡΑΣ και η συνταγή… ήρθε κι έδεσε. Η ΤΥΡΑΣ ΑΕ στο πλαίσιο εορτασμού των 30 ετών λειτουργίας της διοργάνωσε μία γιορτή γεύσης, όπου 4 ελληνίδες σεφ, θα έδειξαν και μαγείρεψαν μπροστά μας, πρωτότυπες και απολαυστικές συνταγές.

Οι δεκάδες Τρικαλινοί που συμμετείχαν στη γιορτή γεύσης έμαθαν  μικρά μυστικά και γευστικές λύσεις, για να τρώνε τα παιδιά υγιεινά και θρεπτικά γεύματα, με πολλή όρεξη!

Η Άρτεμις Τσίπη, η Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, η Εύα Μονοχάρη και η Γωγώ Παπαδιονυσίου ξεδίπλωσαν μπροστά στον κόσμο το μαγειρικό τους ταλέντο και μαγείρεψαν απίστευτες λιχουδιές που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά.

Το… μενού περιελάμβανε κρουασανάκια και κεφτεδάκια μελιτζάνας, κοτομπουκιές και μπουγάτσα, κασόπιτα και ρόφημα με γάλα και γλυκό γιαουρτιού και κέικ γιαουρτιού με μήλα.

Στη γιορτή της ΤΥΡΑΣ ΑΕ, για τα 30 συναπτά χρόνια λειτουργίας της στα Τρίκαλα, με διεθνή, αναγνωρισμένη και άκρως επιτυχημένη παρουσία, παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Τρικκαίων.
Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ομίλου, κ. Δημήτρη Σαράντη, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων για την υγιεινή διατροφή των παιδιών.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της 30χρονης αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στην τρικαλινή κοινωνία, οι αδελφοί Σαράντη δωρίζουν ποσό στον Δήμο Τρικκαίων, προς όφελος των πολιτών.