Γιώργος Ηλιάδης: Δεν πρόκειται να αποδεχτώ αντιδεοντολογικες κι ανήθικες συμπεριφορες

Διευκρινήσεις από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη διενέργεια δημοσκόπηση ζητά ο Γιώργος Ηλιάδης. Σε δηλώσεις του είναι ιδιαίτερα αιχμηρός κι όπως τονίζει σε καμια περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχτεί αντιδεοντολογικες κι ανήθικες συμπεριφορες. Ειδικότερα, ο κ. Ηλιάδης αναφέρει τα ακόλουθα:

“Οταν το αγχος και η ανασφαλεια (πριν καν ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια του κόμματος) συνδυαζεται με πλεονασμα αλαζονείας και έλλειψη δεοντολογίας κι αξιοπρέπειας τότε δεν υπάρχουν όρια..και το τερματίζεις…

Ετσι λοιπον στα Τρικαλα το ζησαμε και αυτο με την διενέργεια δημοσκοπησης με δηθεν υποψηφιους, δηθεν αποτελεσματα, δηθεν πρωτιες τα οποια ο παραγγέλλων και πληρωνων ταυτοχρονα σπευδει να διαλαλησει με χαρα.  Ειναι χρέος των οργανων του ΠΑΣΟΚ (κεντρικά ή τοπικά) να δωσουν τις απαραιτητες διευκρίνησεις για το τι ακριβώς σημαίνει η περίεργη έκφραση “παραγγελία δημοσκόπησης από μικτό σχήμα μέσα από το ΠΑΣΟΚ” την οποία έκπληκτοι ακούσαμε σήμερα σε ραδιόφωνο της πόλης από τοπικό στέλεχος.

Εχω κάθε πρόθεση και διάθεση να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία των πολιτικών στόχων του κόμματός μου, όπως άλλωστε πάντα έπραξα μέχρι σήμερα, αλλά σε καμια περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχτώ αντιδεοντολογικές κι ανήθικες συμπεριφορές.

Ως εκ τούτου περιμένω με ενδιαφέρον τις σχετικές διευκρίνησεις προκειμένου να λάβω κι εγώ τις δικές μου αποφάσεις”.