Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα των Ευρωπαίων στην ιστορία του ΝΒΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τον «Greek Freak», ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμαθε γι’ αυτή τη σπουδαία διάκριση, λίγες ημέρες πριν οι Μπακς μπουν στη μάχη των playoffs, όπου πρώτος αντίπαλος τους θα είναι οι Μπουλς.

Να θυμίσουμε ότι ο «Greek Freak» συμπεριλήφθηκε πριν από λίγο καιρό στους 75 κορυφαίους όλων των εποχών στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, λοιπόν, αποτελεί άλλη μια σπουδαία επιτυχία για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, ο οποίος σκοχεύει ακόμη ψηλότερα.

Μαζί με τον Αντετοκούνμπο στην κορυφαία πεντάδα των Ευρωπαίων βρίσκονται οι Ντιρκ Νοβίτσκο, Πάου Γκασόλ, Λούκα Ντόντσιτς και Τόνι Πάρκερ. Όσον αφορά στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα, περιλαμβάνονται οι Ντράζεν Πέτροβιτς, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Τόνι Κούκοτς, Νίκολα Γιόκιτς και Άρβιντας Σαμπόνις.

Τα αποτελέσματα προέκυψαν από ψηφοφορία, στην οποία μέτρησαν σε ποσοστό 50% οι ψήφοι επιλεγμένων αθλητών και δημοσιογράφων και σε 50% οι επιλογές του κόσμου.

πηγή :https://www.newsbomb.gr/sports/mpasket/story/1302570/giannis-antetokoynmpo-stin-koryfaia-pentada-ton-eyropaion-stin-istoria-toy-nva