ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ: Ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα σκίασης

Μετά από 22 και πλέον χρόνια πορείας στον τομέα της, μίας πορείας που έγινε με σταθερά βήματα, η βιοτεχνία “ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ” που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση ειδών σκίασης, είναι μία επιχείρηση που έχει εδραιωθεί όχι μόνο στην τοπική αγορά αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.Mε συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της, με μεγάλη τεχνογνωσία, η εταιρεία “ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ” έχει καταστεί μία από τις κορυφαίες στο χώρο της και με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι είναι από εκείνες τις επιχειρήσεις που ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας ήδη ολοκληρώσει μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στο χώρο, δημιουργώντας μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και μεταποίησης συστημάτων σκίασης στην Ελλάδα.
Mε την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει, είναι βέβαιο, πως ο πελάτης, είτε αναζητά λύσεις για τον επαγγελματικό του χώρο ή για το οικιακό του περιβάλλον, θα βρει την κατάλληλη και συμφέρουσα λύση σε ότι αφορά τα συστήματα σκίασης.
Με την εμπειρία της και την ποικιλία των προϊόντων της, η εταιρεία μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να σας προτείνει συστήματα σκίασης που σας προστατεύουν απ’όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα βελτιώνουν στο μέγιστο τις συνθήκες διαβίωσης.
Η δέσμευση της εταιρείας για διαρκή εξέλιξη και επενδύσεις σε τεχνολογία, η συνεχής αναζήτηση για διεθνείς καινοτομίες, τόσο στις πρώτες ύλες όσο και στον τρόπο παραγωγής, εγγυώνται την παροχή προϊόντων ανώτερης ποιότητας που μπορούν και καλύπτουν ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Το ανθρώπινο δυναμικό

Ιδιαίτερη προσοχή δίνει η εταιρεία στο ανθρώπινο δυναμικό της που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δυναμικής ανάπτυξης και της αποτελεσματικής λειτουργίας της. Η σωστή οργάνωση, το υψηλό επίπεδο γνωστικής κατάρτισης των στελεχών, σε συνδυασμό με μια εμπειρία 22 χρόνων, οδήγησαν στην ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου. Με εξειδικευμένο τμήμα παραγωγής, διασφάλισης ποιότητας, πωλήσεων, διαχείρισης πελατών, τοποθέτησης και τεχνικής εξυπηρέτησης, η εταιρεία προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ λειτουργεί καταστήματα σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, ενώ η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής, όπου υπάρχει και μία μεγάλη έκθεση, βρίσκεται στο νομό Καρδίτσας.

Στοιχεία επιχείρησης:
Καρδίτσα: Τρικάλων 137, τηλ: 2441074458
Τρίκαλα: Κονδύλη και Παπάγου, τηλ. 2431076393
Λάρισα: Ηρώων Πολυτεχνείου 171, τηλ. 241028504
Μονάδα Παραγωγής-έκθεση: 12ο χλμ. Καρδίτσης-Τρικάλων, τηλ. 2441082221-82210
Τηλ. Γερμανίας: 0049(0)15122377904. Υπεύθυνος Πωλήσεων: Μπουντόλος Χαράλαμπος.