Γέννησε τρεις φορές δίδυμα – 6 παιδιά σε 5 χρόνια

Γέννησε τρεις φορές δίδυμα – 6 παιδιά σε 5 χρόνια

Μια μητέρα γέννησε το τρίτο της συνεχόμενο σετ διδύμων!

Που σημαίνει ότι έχει αποκτήσει 6 παιδιά σε 5 χρόνια.

Απίστευτο; Και όμως!

Η Jolene Mckee είναι 32 ετών και ο σύζυγός της, Andrew, 33 ετών και είναι από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Πλέον είναι μια οικογένεια οκτώ ατόμων, αφού πρόσφατα καλωσόρισαν το τρίτο τους σετ διδύμων, τους Aiden και Jaiden. Τα μικρότερα δίδυμα είναι τώρα τριών μηνών.

Η μητέρα των έξι παιδιών λέει ότι ήταν ευλογία να αποκτήσει έξι παιδιά από τρεις μόλις εγκυμοσύνες. Και δεδομένου ότι οι δίδυμες κυήσεις και τα δίδυμα μωρά είναι το μόνο πράγμα που γνωρίζουν, μπορούμε να πούμε ότι απέκτησε κάποια εμπειρία πια.

Τα 6 παιδιά της Jolene και του Andrew είναι οι Peyton και Paige, πέντε ετών. Οι Abigail και Andrew, τριών ετών. Και τα νεότερα δίδυμα της οικογένειας οι Aiden και Jaiden τριών μηνών. Είναι όλα αδέλφια (μη πανομοιότυπα) δίδυμα.

Η μαμά είπε σύμφωνα με τη dailymail:

«Ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου με μια μεγάλη οικογένεια. Νόμιζα πάντα ότι θα κάναμε μόνο ένα ή δύο παιδιά. Είναι όμως τόσο μεγάλη ευλογία που αποκτήσαμε έξι μωρά από μόλις τρεις εγκυμοσύνες. Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος σε δίδυμα για τρίτη φορά, απλώς το αποδέχτηκα πλήρως. Μάλλον μπορώ να κυοφορώ μόνο δίδυμα παιδιά, να έχω μόνο δίδυμες κυήσεις.

«Έχουμε όλους τους συνδυασμούς διδύμων. Δίδυμα κορίτσια αρχικά, δίδυμα αγόρι-κορίτσι μετά και τώρα τα δίδυμα αγόρια μας. Λειτούργησε τέλεια.»

«Πριν μείνω έγκυος στα πρώτα δίδυμα μας, είχα προηγουμένως αποβάλει και τρεις μήνες αργότερα ανακάλυψα ότι ήμουν ξανά έγκυος. Φοβόμουν τόσο πολύ να πάω στο γιατρό μετά το σοκ της αποβολής που είχα. Έτσι όταν πήγα τελικά για υπέρηχο και μου είπαν ότι έχω δίδυμα, συγκινήθηκα πολύ και εγώ και ο άντρας μου.»

Η μαμά που γέννησε τρεις φορές δίδυμα, λέει ότι είχε προαίσθημα ότι και η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν δίδυμα, αλλά ποιες οι πιθανότητες;  Όταν οι γιατροί επιβεβαίωσαν το προαίσθημα της έπαθαν σοκ.

Στην Τρίτη εγκυμοσύνη της όμως ήταν πεπεισμένη ότι αυτή τη φορά έχει μόνο ένα μωρό. Σκέφτηκε ότι είναι σχεδόν απίθανο να τύχει τρίτη συνεχόμενη φορά δίδυμη κύηση. Αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο όπως φαίνεται και ξανά σοκ στον υπέρηχο. Όχι μόνο για τους γονείς αλλά και για τους γιατρούς αυτή τη φορά!

Μα πώς γίνεται να πετυχαίνουν κάθε φορά δίδυμα;

Οι γιατροί λένε ότι η Jolene έχει… υπερδραστήρια μήτρα, η οποία προκαλεί να έχει διπλή ωορρηξία κάθε φορά. Οπότε μεγιστοποιεί τις πιθανότητες για δίδυμα.

6 παιδιά σε 5 χρόνια

«Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλα τα παιδιά είναι δικά μας. Επειδή είμαστε αρκετά νέοι, δεν καταλαβαίνουν πώς γίνεται να έχουμε τόσα πολλά παιδιά. Όταν εξηγούμε την ιστορία μας, πολλοί δεν μας πιστεύουν από την αρχή. Έπειτα το βρίσκουν συναρπαστικό.»

Κάθε παιδί έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Τα παιδιά είναι κοντά στις ηλικίες και η οργάνωση στο σπίτι είναι άλλη μια πρόκληση. Η οικογένεια σύμφωνα με τη μαμά βάζει 6 πλυντήρια την ημέρα! Αλλά όπως λένε και οι ίδιοι είναι τόση η αγάπη και η ευτυχία που δε θα άλλαζαν τίποτα στην περίεργη οικογένεια τους!

πηγή :https://www.e-mama.gr/gennise-treis-fores-didima-6-paidia-se-5-xronia/?fbclid=IwAR3angwtjtamm_4kgEhDP1XE5mMukkyLvdT_BpIMbiJvpL69ZfhCXRutgYY