TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Γεμιστές πιπεριές με κρασάτα κεφτεδάκια

Δεκ 10, 2017
in Μαγειρική
Γεμιστές πιπεριές με κρασάτα κεφτεδάκια
Share on FacebookShare on Twitter
Αν δεν σας αρέσουν τα γεμιστά με κιμά αυτή είναι μια ιδέα να φάνε τα παιδάκια σας και το κρεατάκι τους.

Υλικά για πιπεριές :
6 με 8 πιπεριές
1 ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 καρότο περασμένα από το μουλτι 
1 πιπεριά περασμένα από το μουλτι
δυόσμο ψιλοκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
6-8 κ.σ. ρύζι Καρολίνα
1 ποτήρι ντοματοχυμό
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
μπόλικο αλατοπίπερο
λίγο νεράκι να γίνει αφράτη η γέμιση
Υλικά για τα κεφτεδάκια:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 ποτήρι μπαγιάτικο ψωμί περασμένο από το μουλτι
1 κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ποτηράκι κρασί
1 αυγό
μπόλικο δυόσμο
αλατοπίπερο
1/2 κ.γ. κύμινο
λίγο ελαιόλαδο
Υλικά για το ταψί :
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
αλατοπίπερο
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
Ανοίγουμε τις πιπεριές. Σε ένα σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά για την γέμιση. Σε ένα ταψί αραδιάζουμε τις πιπεριές σε ένα μεγαλούτσικο ταψί. Τις γεμίζουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε τον κιμά, και τα υπόλοιπα υλικά για τα κεφτεδάκια. Κάνουμε μεγαλούτσικα κεφτεδάκια και τα αραδιάζουμε ανάμεσα από τις πιπεριές. Περιχύνουμε στο ταψί τα υλικά για το ταψί και ψήνουμε στους 180 με 200 βαθμούς μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά από το ταψάκι και να πάρουν χρώμα. Αν θέλετε να μην σας ψηθούν πολύ από πάνω τα κεφτεδάκια σας μπορείτε να τα σκεπάσετε με ένα κομμάτι λαδόκολλα και να την βγάλετε στο τέλος να σας πάρουν χρώμα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Next Post
Σαν σήμερα το 1963 ο Γιώργος Σεφέρης βραβεύεται με το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Σαν σήμερα το 1963 ο Γιώργος Σεφέρης βραβεύεται με το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Φάρσαλα: Ισόβια στην ηλικιωμένο που έλουσε με πετρέλαιο και έκαψε την 26χρονη Μαριάννα

Φάρσαλα: Ισόβια στην ηλικιωμένο που έλουσε με πετρέλαιο και έκαψε την 26χρονη Μαριάννα

Χριστούγεννα 2017: Εκατοντάδες Άη Βασίληδες σχημάτισαν ένα τεράστιο αστέρι στη Θεσσαλονίκη

Χριστούγεννα 2017: Εκατοντάδες Άη Βασίληδες σχημάτισαν ένα τεράστιο αστέρι στη Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd