Γεύσεις του τόπου μας από έναν Τρικαλινό στην καρδιά της Ευρώπης

Τις τοπικές γεύσεις και τα.. μυστικά της ελληνικής «κουζίνας» μεταφέρει καθημερινά, εδώ και χρόνια στους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και στους Ευρωπαίους ο Τρικαλινός Γιώργος Μπούφος Κακαουνάκης.Ο Γιώργος, με καταγωγή από το Αχλαδοχώρι Φαρκαδόνας, διαμένει τα τελευταία 17 χρόνια στο εξωτερικό και προσφάτως μετακόμισε στη Γερμανία. Εργάζεται ως ψήστης σε ελληνικό εστιατόριο, φροντίζοντας να μεταδίδει την εμπειρία που απέκτησε από τη μακρόχρονη παρουσία του στις ευρωπαϊκές και ελληνικές κουζίνες και προσφέροντας τις καλύτερες και πιο εκλεκτές «γεύσεις» -κυριολεκτικά και μεταφορικά- σε Έλληνες και ξένους.
Τι είναι αυτό που κάνει τα ψητά του Γιώργου να είναι πεντανόστιμα;

Ο ίδιος αρνείται να μας αποκαλύψει την τέχνη και τα μυστικά του! Αυτό που μας κάνει γνωστό είναι ότι λατρεύει αυτό που κάνει και ότι οι συνταγές για τα κρεατικά, στα χωριά της Φαρκαδόνας, είναι εκπληκτικές και μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, γεγονός ξεχωριστό και χαρακτηριστικό της περιοχής μας.

Ο Γιώργος, αν και χρόνια στο εξωτερικό, δεν ξεχνά τα ήθη και τα έθιμα του χωριού του και της περιοχής μας.

πηγή: krinitrikalon.gr