Γεύσεις από ανατολή στο Delicatessen Ζαρογιάννη

 

Το Delicatessen Ζαρογιάννη μας «μυεί» στις γεύσεις τις ανατολής. Γεύσεις ξεχωριστές και ιδιαίτερες που «πλημμυρίζουν» τις αισθήσεις… Εξαιρετικά εδέσματα όπως παστουρμάς, παστράμι, σουτζούκι, κι άλλοι γευστικοί θησαυροί «αιχμαλωτίζουν» όποιον τους δοκιμάσει, «ταξιδεύοντας» τους στην παράδοση και την ιστορία της ανατολής.

Παστουρμάς ΜΙΡΑΝ: Το κρέας παρασκευάζεται από κρέας μόσχου και καμήλας. Ο παστουρμάς από κρέας καμήλας είναι ιδιαίτερα δυσεύρετος.

Αυθεντικό παστράμι ΜΙΡΑΝ: από κρέας γαλοπούλας! Ένα ολοκαίνουργιο προϊόν με μεστή γεύση, μοναδική υφή και αρώματα, φτιαγμένα από την οικογένεια μας για εσάς. Δοκιμάστε το!

Το σαλάμι αέρος ΜΙΡΑΝ: είναι ιδανικό για να το σερβίρετε σε πλατώ αλλαντικών ή για να εμπλουτίσετε την καλοκαιρινή σαλάτα σας!

Δημιουργήστε ένα πλατώ τυριών και αλλαντικών με τα αγαπημένα σας προϊόντα και απολαύστε το συνοδεύοντας με τσίπουρο…

Info

Ζαρογιάννη Delicatessen

Μιαούλη 16, Τρίκαλα

Τηλ. 2431039659

Με ιστορία δεκαετιών

Το ιστορικό παστουρματζίδικο Μιράν «πλημμυρίζει» τις αισθήσεις εδώ και ενενήντα και πλέον χρόνια με ξεχωριστές γεύσεις δανεισμένες από την ανατολή. Με καταγωγή από την Καισαρεία της Καππαδοκίας, μετά από μία πορεία στρωμένη από διωγμούς, ξεριζωμούς και ιστορικά γεγονότα, η οικογένειά του Μιράν Κουρουνλιάν τον Αύγουστο του 1922 εγκαθίστανται στον Πειραιά και αρχίζουν να εξασκούν τη μόνη τέχνη που γνώριζαν πολύ καλά. Ο Μιράν Κουρουνλιάν αρχίζει να φτιάχνει παστουρμά και σουτζούκι με όλη του τη μαεστρία σύμφωνα με τις παραδοσιακές αρμένικες συνταγές.