Γαύρος τηγανητός

Υλικά :

•    1 κιλό γαύρο
•    αλάτι
•    αλεύρι για το τηγάνισμα
•    λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και βγάζοντας τα εντόσθια.Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε. Αλατίζουμε.Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε το γαύρο, τον τινάζουμε λίγο και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά γύρω – γύρω.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε ο ξενώνας “Μαργαρίτα”.