Γαρίδες με ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τηγανισμένα σε λάδι ρυζιού

Γαρίδες με ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τηγανισμένα σε λάδι ρυζιού..

Υλικά :

γαρίδες

κρεμμύδια άσπρης ποικιλίας

αλατοπίπερο

λάδι ρυζιού

Εκτέλεση:

Έβρασα τις γαρίδες 10 λεπτά.
Τις άφησα σε ένα σουρωτήρι με χαρτί κουζίνας να φύγουν όλα τα υγρά.

Ψιλοέκοψα τα κρεμμύδια άσπρης ποικιλίας ( νεροκρεμμυδα ),  έβαλα αλατοπίπερο και σε ένα γουοκ τα πέρασα να πάρουν χρώμα με λάδι ρυζιού.
Με το λάδι που έμεινε στο γουοκ πέρασα τις γαρίδες και από τις δύο πλευρές για να πάρουν τις μυρωδιές.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.