Γάμος πολλών αστέρων στα Τρίκαλα… Ο γιος πασίγνωστου επιχειρηματία των Βορείων Προαστίων παντρεύτηκε την αγαπημένη του και το γλέντησε διπλά μετά την πρόκριση της ΑΕΚ – Viral το βίντεο με τους πανηγυρισμούς

Ο γιος του Γιάννη Παπαγιάννη, γνωστού επιχειρηματία της εστίασης στα Βόρεια Προάστια της Αττικής παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο την αγαπημένη του Μαρία Σακκομήτρου, κόρη του αστυνομικού Μιχάλη Σακκομήτρου. Ο γαμπρός το γλέντησε διπλά μετά την πρόκριση της ΑΕΚ και το video έγινε viral. 

Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό ναό της Πόρτας Παναγιάς στην Πύλη Τρικάλων. Τα στέφανο άλλαξαν οι κουμπάροι τους Θοδωρής Ζιάκας και Γεωργία Καραλή. Οι νεόνυμφοι έφτασαν στην εκκλησία κρατούσαν αγκαλιά το αγγελούδι τους που έκλεψε την παράσταση.

Φίλοι και συγγενείς ήταν όλοι εκεί για να μοιραστούν τη χαρά του ζευγαριού. Παρούσα και η ηγεσία της τρικαλινής Αστυνομίας, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ.Μήτραινα, τον  Διοικητή Τροχαίας Τρικάλων Κώστα Κωστακόπουλο και τον Διοικητής Ασφαλείας Γιώργο Λιούρα να συμμετέχουν στη χαρά του ζευγαριού.

Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στo Kτήμα Thessalis, όπου τα βεγγαλικά και οι μουσικές του Dj Thanou Fligou ξεσήκωσαν τους καλεσμένους μέχρι το πρωί.