Φτιάξτε τέλεια μάσκα αντιγήρανσης με ακτινίδιο

Κι όμως, αυτό το νόστιμο φρούτο έχει μαγικές ιδιότητες που δεν φαντάζεστε! Διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο, ενώ ο καρπός του είναι πλούσιος, επίσης, σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία.

Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και φημίζεται για την ιδιότητά του να καθαρίζει, να τονώνει και να ενυδατώνει το δέρμα. Ακόμη, το γεγονός ότι ενεργοποιεί το κολλαγόνο  του δέρματος, το κάνει το ιδανικό αντιγηραντικό.

Βάλτε σήμερα κιόλας το ακτινίδιο στη διατροφή σας, αλλά και στο πρόσωπό σας. Φτιάξτε εύκολα την ιδανική μάσκα προσώπου με 2 μόνο υλικά και αποκτήστε φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο!

Για τη μάσκα προσώπου θα χρειαστείτε:

1 ακτινίδιο

Χρησιμοποιήστε το θαυματουργό ακτινίδιο!

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι!

Τρόπος παρασκευής Αρχικά, ξεφλουδίστε το ακτινίδιο και στη συνέχεια λιώστε το, μέχρι να δημιουργηθεί ένας πουρές. Μπορείτε να το λιώσετε είτε βάζοντάς το στο μπλέντερ, είτε πολτοποιώντας το με ένα πιρούνι μέσα σε ένα μπολ.  Προσθέστε στον πουρέ από ακτινίδιο το κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατέψτε τα πολύ καλά έως ότου δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο και κρεμώδες μείγμα.

Φτιάξτε έναν πουρέ από ακτινίδιο και μέλι.

Τρόπος εφαρμογής Απλώστε με κυκλικές κινήσεις τη φυσική μάσκα στο πρόσωπό σας, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά. Αφού στεγνώσει και έχει περάσει ο κατάλληλος χρόνος, αφαιρέστε την με ένα καθαρό, βρεγμένο πανί και ξεπλύνετε το πρόσωπό σας καλά με χλιαρό νερό.

Αφήστε τη μάσκα να δράσει στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά.

Η απολεπιστική δράση των σπόρων του θα έχει άμεσα εμφανή αποτελέσματα στην επιδερμίδα του προσώπου σας, ήδη, από τις πρώτες εφαρμογές.

Σε περίπτωση που σας περισσέψει ποσότητα από το μείγμα, μπορείτε να την διατηρήσετε στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.

πηγή : http://spirossoulis.com/tips-ftiakste-teleia-maska-antighranshs-me-aktinidio/