Φρουταλιά

Φρουταλιά…

Υλικά:

Μισό κιλό λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε μεγάλες μπουκιές,

3 πατάτες κομμένες σε φέτες,

8-10 αβγά,

κεφαλογραβιέρα τριμμένη 200 γραμμάρια,

αλάτι,

πιπέρι,

θυμάρι

Εκτέλεση :

Σοτάρουμε σε λίγο λάδι τα λουκάνικα και τα αφαιρούμε. Προσθέτουμε λίγο λάδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα με τις πατάτες. Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και το τυρί. Στρώνουμε σε μια γάστρα ή ταψί τις πατάτες, βάζουμε από πάνω τα λουκάνικα και περιχύνουμε με το μείγμα αβγών-τυριού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Καλή επιτυχία.

Ευχαριστούμε την Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα για την υπέροχη συνταγή που μας έστειλε.