Φουτουριστικά τα νέα παγκάκια στον Ληθαίο

Αδιαμφισβήτητα η ανάπλαση του Ληθαίου είναι μία επιτυχημένη παρέμβαση. Η ανάπλαση προχωρά και μετά από την στάση του ΚΤΕΛ που κέρδισε τις εντυπώσεις σειρά έχουν τα νέα καθίσματα στις όχθες του Ληθαίου. Μάλιστα κάποια από αυτά με το φουτουριστικό τους στυλ φέρνουν άλλον αέρα στις όχθες του Ληθαίου.

“Η ανάπλαση της παραποτάμιας ζώνης του Ληθαίου προχώρα. Και γίνεται πολύ όμορφη δουλειά! Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, ΠΕΠ Θεσσαλίας και είναι κομμάτι της Στρατηγικής για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη” αναφέρει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.
“Η όμορφη πόλη όμορφα αναπλαθεται. Aνοιξιάτικες εικόνες λοιπόν από το έμβληματικο έργο Αναπλασης του Ληθαίου, όπου τοποθετήθηκαν μοντέρνα καθιστικα,κάδοι,παγκάκια και απομένουν και βρύσες όσο ολοκληρώνεται η ανάλογη παρέμβαση και σε κομμάτι της οδού Κοραή. Παράλληλα με την τοποθέτηση καθιστικων ολοκληρώθηκε με αυτεπιστασια από το τμήμα Συντηρησεων αναπλαση και στην πλατεία στην συμβολή Μετεώρων και Πύλης” συμπληρώνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιώργος Καταβούτας.