Fortress: Νιώστε τη μαγεία μιας άλλης εποχής στη σκιά του Ρολογιού του Φρουρίου-Ιδανικός προορισμός για καφέ, φαγητό, ποτό (φωτό)

Μόλις ανεβαίνεις τα σκαλιά του Βυζαντινού Κάστρου των Τρικάλων έχεις την εντύπωση ότι ο χρόνος έχει σταματήσει. Εκεί σε αυτό το μαγικό τοπίο μιας άλλης εποχής μέσα στο βυζαντινό Κάστρο των Τρικάλων, γνωστό και ως Φρούριο, που η ηλικία του είναι χιλίων εξακοσίων χρόνων, βρίσκεται ο πολυχώρος του Βυζαντινού  Κάστρου των Τρικάλων “Fortress”.  

… Ο πολυχώρος του Βυζαντινού  Κάστρου των Τρικάλων ΔΕΝ χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένας χώρος στη σκιά του επιβλητικού ρολογιού, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη. Ένας χώρος τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης, αλλά τόσο μακριά από την ένταση και τους ρυθμούς της, ξεχωριστός και μοναδικός, προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Με συνολική στεγασμένη επιφάνεια 750 τ.μ που χωρίζεται σε τρεις κύριες αίθουσες και τρεις βοηθητικούς χώρους καθώς επίσης και από 2500 τ.μ πλακόστρωτο κήπο στο πρώτο από τα τρία διαζώματα του φρουρίου αποτελεί τον ιδανικό προορισμό.

Ο χώρος επιβλητικός όπως αρμόζει σε ένα Φρούριο κι άνετος, έχει ανακαινιστεί πλήρως παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Από τις τζαμαρίες μπαίνει άπλετο φως και ζεστασιά, που σε χαλαρώνει και μοιάζει να φορτίζει το σώμα σου, να σου δίνει ενέργεια και χαρά. Η υψηλή αισθητική και η μοναδική αρχιτεκτονική θα σας δικαιώσουν για την επιλογή σας.

Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Ο  χώρος είναι χωρισμένος σε δύο αίθουσες και την αίθουσα υποδοχής. Το εστιατόριο (έχει δυνατότητα μετατροπής σε αίθουσα συνεδριάσεων) από τη μία και το καφέ-bar από την άλλη. Η διακόσμηση είναι μοντέρνα με κλασικά και διαχρονικά στοιχεία, οι γραμμές είναι μίνιμαλ και ξεκουράζουν το μάτι. Τα πάντα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι ιδιοκτήτες του, άνθρωποι με εμπειρία στην εστίαση και στο μάρκετινγκ και με πολύ διάθεση, κατάφεραν να δώσουν, σεβόμενοι την ιστορικότητα του χώρου, νέα πνοή στο Φρούριο και να το μετατρέψουν σε πολυχώρο, ενώ στα άμεσα σχέδιά τους είναι να λειτουργήσει και παιδότοπος.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το Fortress είναι κατάλληλο από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για τον καφέ σας δίπλα στη θαλπωρή του τζακιού, το φαγητό ή το ποτό σας σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Ακόμη και οι βοηθητικοί χώροι είναι κατασκευασμένοι με υψηλά στάνταρ.

Για κάθε περίσταση

Μοναδική γαστρονομία, υψηλή αισθητική, άψογο service και πολυτελής εξοπλισμός είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το FORTRESS ξεχωριστό. Ο κατάλογος ικανοποιεί, από τους κλασικούς της γεύσης μέχρι και τους πιο απαιτητικούς, προσφέροντας επιλογές για κάθε διάθεση και περίσταση. Τα φίνα υλικά, επιλεγμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, σμίγουν με το υψηλό αισθητικό κριτήριο δημιουργώντας μία εμπνευσμένη κουζίνα υψηλών προδιαγραφών, ενώ η κάβα είναι ιδιαίτερα ενημερωμένη.

Τιμές εξαιρετικές

…Κι αν μετά από όλα αυτά θεωρείτε ότι πρόκειται για ένα κατάστημα με υψηλές τιμές τότε σίγουρα θα διαψευστείτε. Πρόκειται για ένα χώρο που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες του σε τιμές εξαιρετικές.

Εκπληκτικές προσφορές

Απολαύστε στο FORTRESS κάθε Πέμπτη την καλύτερη πίτσα της πόλης σε τιμή έκπληξη… ΜΟΝΟ 5 ευρώ. Συνοδεύστε με βαρελίσια μπύρα κι αφεθείτε στη μαγεία που εκπέμπει ο χώρος…. Η προσφορά ισχύει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Μοναδικές στιγμές

Ο χειμώνας έφτασε, ο καιρός κρύωσε… Τί καλύτερο από μία βραδιά με κρασάκι και καλή παρέα δίπλα στο τζάκι; Κάθε Τρίτη στο Fortress μπορείτε να απολαύσετε μία βραδιά κρασιού με 1+1 δώρο από τις 8.00 μέχρι τις 11.30 το βράδυ με ανοικτό μπουφέ…

Πρόγραμμα εορτών

Οι άνθρωποι του Fortress ετοιμάζουν εκπλήξεις για τις ημέρες των εορτών και υπόσχονται να μας χαρίσουν ιδιαίτερες στιγμές τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όσο κι ανήμερα. Με ζωντανή μουσική κι ένα εορταστικό μενού και πρόγραμμα που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Info

Fortress, all day drink coffee fun.

Πολυχώρος Βυζαντινού Κάστρου Τρικάλων – Φρούριο.

Τηλ.: 2431777070