Φορέματα καλοκαιρινά που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν

Για τους ζεστούς μήνες του χρόνου όλες θέλουμε στην ντουλάπα μας μερικά φορέματα καλοκαιρινά  για να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Αν για φέτος δεν ξέρεις ποια είναι αυτά τα φορέματα έχουμε ιδέες που θα λατρέψεις! Δοκίμασε φορέματα καλοκαιρινά μακριά για boho και άνετες εμφανίσεις, ή επίλεξε μερικά καλοκαιρινά φορέματα μέχρι το γόνατο για να είσαι άνετη παντού. Όποιο στυλ φορέματος και να σου αρέσει, μπες στο carobola.com και βρες φορέματα καλοκαιρινά σε μεγάλη ποικιλία!

Το Rovo.gr είναι ένα e-shop με ρούχα και αξεσουάρ γυναικεία και αντρικά. Θα βρεις φορέματα καλοκαιρινά σε διάφορα σχέδια και χρώματα από κοντά εμπριμέ, T-shirt, επίσημα φορέματα, μέχρι καλοκαιρινα φορεματα τζιν. Πάρε ιδέες και είσαι έτοιμη για ψώνια!

Φορεματα καλοκαιρινα μακρια

Κάθε σεζόν θέλουμε μερικά ακόμη φορέματα καλοκαιρινά μακριά. Τα μακριά φορέματα είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα που θέλεις να μείνεις άνετη χωρίς να χάσεις πόντους από το στυλ σου. Δοκίμασε ένα απλό boho φόρεμα σε ένα σύγχρονο χρώμα και σίγουρα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Με έναν ώμο

Για να φέρεις νότες από 90s στο στυλ σου και το καλοκαίρι, δοκίμασε φορέματα καλοκαιρινά σε retro σχέδια. Διάλεξε ένα σχέδιο με έναν ώμο, ή ένα σχέδιο με σκίσιμο, ή ακόμη καλύτερα και με τα δύο!

Φορεματα καλοκαιρινα τζιν

Όπως και το χειμώνα, έτσι και το καλοκαίρι χρειάζεσαι ένα τζιν. Αυτή τη σεζόν διάλεξε όμως φορέματα καλοκαιρινά τζιν αντί για παντελόνια και σορτσάκια. Θα σε κρατήσουν άνετη και κομψή και θα ταιριάξουν για όλες τις βόλτες σου στην πόλη, στο νησί, το πρωί και το βράδυ.

Λευκά φορέματα

Ναι είναι μία δύσκολη επιλογή σε φόρεμα, αλλά τίποτα δε λέει καλοκαίρι όπως ένα αέρινο κοντό λευκό φόρεμα! Δοκίμασε ένα κεντητό ύφασμα για μία extra νότα ρομαντισμού, ή ένα ιδιαίτερο σχέδιο στα μανίκια. Αν είσαι φαν του λευκού, μόλις βρήκες το δικό σου καλοκαιρινό φόρεμα.

Καλοκαιρινα φορεματα μεχρι το γονατο

Τα καλοκαιρινά φορέματα μέχρι το γόνατο έχουν επανέλθει στη μόδα και μας αρέσει. Ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο μπορεί να σε κρατήσει κομψή και δροσερή όλες τις ώρες της ημέρας. Διάλεξε ένα με κουμπιά ή print για extra πόντους στυλ!

Όποιο από τα φορέματα καλοκαιρινά που σου δείξαμε θες, θα το βρεις στο Rovo.gr. Μπες και πάρε το δικό σου φόρεμα για το καλοκαίρι!