Φολέγανδρος: Η στιγμή που ανακαλύπτουν τον 30χρονο στην κρυψώνα του

Φολέγανδρος: Ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία της Φολεγάνδρου, με το τμήμα των Ανθρωποκτονιών να έχει αναλάβει την υπόθεση. Τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης 26χρονης αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο 30χρονος φίλος της, ο οποίος μετά από ένα θρίλερ 24 ωρών, εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Έπειτα από 24 ώρες αναζητήσεων ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς, που εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς το απόγευμα της Παρασκευής, ξαναπήγε στο σημείο όπου γράφτηκε το τέλος της άτυχης κοπέλας.

Κάτοικος της περιοχής έχοντας δει τη φωτογραφία του 30χρονου, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Φολεγάνδρου, τον εντόπισε το απόγευμα της Κυριακής και ειδοποίησε τις Αρχές.

Όπως είπε, είδε τη φωτογραφία του 30χρονου να κυκλοφορεί στο Facebook, καθώς την είχαν κοινοποιήσει φίλοι της και είχε συγκρατήσει στη μνήμη της την κόμμωσή του.

«Είχε χαρακτηριστικό μαλλί και το συγκράτησα», είπε. Όπως εξηγεί, επιστρέφοντας από μπάνιο στη θάλασσα σε παραλία του νησιού, «περάσαμε από τον τόπο του συμβάντος κι εκεί στο αυτοκίνητο είδα ξαφνικά να ξεπροβάλλει ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε παρόμοια μαλλιά με τη φωτογραφία που είχα δει».

«Αυτομάτως το μυαλό μου πήγε στη φωτογραφία που είχα δει», ανέφερε η κυρία Μαρινάκη, η οποία στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και μετά από λίγο έμαθε ότι ήταν ο 30χρονος.

Όπως αναφέρει επίσης, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, «το αυτοκίνητο είχε φύγει εκτός πορείας, δηλαδή όπως εμείς περνούσαμε από το δρόμο, φαινόταν από ψηλά».

Μάλιστα περιγράφει ακριβώς τη στιγμή που είδε τον νεαρό, λέγοντας πως ο 30χρονος κινούταν και ήταν σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από το σημείο.

Δείτε όσα είπε στο Open:

«Είχα συγκρατήσει το πώς είναι τα μαλλιά του, επειδή είναι πολύ φουντωτά και χαρακτηριστικά και είδα έναν άντρα εκεί χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και κάποια μηχανή ή αυτοκίνητο σταματημένο στο δρόμο».

πηγή :https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1215923/folegandros-h-stigmi-poy-anakalyptoyn-ton-30xrono-stin-krypsona-toy