fm 100 Ράδιο ΖΥΓΟΣ: Κοπή πίτας από τη διεύθυνση και τους συνεργάτες του Σταθμού

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, η διεύθυνση, το προσωπικό και όλοι οι συνεργάτες του FM 100 Ράδιο Ζυγός, έκοψαν σήμερα το πρωί την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σταθμού, «ζωντανά» και κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής «όσο κρατάει ένας καφές».Την πίτα έκοψε ο δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαγεωργόπουλος, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηυθύναν οι τρεις βασικοί μέτοχοι του σταθμού Κώστας Αργυρούσης, Φάνης Σεριστατίδης και Θοδωρής Ευθυμίου, ενθυμούμενοι περιστατικά και γεγονότα, από την 35χρονη πορεία του FM 100 Ράδιο Ζυγός, που έμελλε στην πορεία των χρόνων να γίνει το πρώτο σε ακροαματικότητα και δημοφιλία ραδιόφωνο του νομού και όχι μόνο.

Όλοι οι συνεργάτες ήταν εκεί, διοικητικό προσωπικό, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και ηχολήπτες, ενώ παραβρέθηκαν επίσης οι δύο Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας Θανάσης Τσιάρας και Σάκης Ξάφος.

Το τυχερό φλουρί της πίτας που αντιστοιχούσε στο ποσό των 100 ευρώ, κέρδισε ο ηχολήπτης Κώστας Χρυσάνθης, ενώ διανεμήθηκαν δώρα σε όλους τους συνεργάτες του σταθμού. Μετά την κοπή της πίτας, παρατέθηκε μικρός μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.