Φλογέρες τυριών

Φλογέρες τυριών …

Υλικά για το φύλλο

200 γραμμάρια γιαούρτι

2 κ.σ. βούτυρο

αλάτι

πιπέρι

400 – 500 γραμμάρια αλεύρι

3 κ.σ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί και αφήνω 15 λεπτά στο ψυγείο τυλιγμένη με μεμβράνη.

Υλικά για την γέμιση

1 κούπα παρμεζάνα

2 κούπες ρικοτα

1 κούπα μοτσαρελα φρέσκια

1 κούπα τυρί κρέμα

1 ασπράδι αυγού

αλάτι

πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

Τρίβω όλα τα τυριά και τα ανακατεύω με το ασπράδι, το αλάτι, και το πιπέρι. Ανοίγω φύλλο, κόβω μεγάλα κομμάτια μακρόστενα και βάζω μπόλικη γέμιση. Κλείνω από τις άκρες και την κάτω μεριά, αφήνω την πάνω ανοικτή για να κυλήσουν έξω καθώς ψήνονται. Ψήνω στους 200 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.