Φύσηξε… κόντρα για τον Χάρη Μαντέλλο που υπέβαλε την παραίτησή του από το συνδυασμό

Σε 1.5 περίπου μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως δημοτικός σύμβουλος με το Φυσάει Κόντρα ο Χάρης Μαντέλλος υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του. Για προσωπικούς λόγους λέει ο ίδιος εντούτοις, η αιτία φαίνεται πως είναι άλλη.

Αφορμή πάντως στάθηκε η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων όπου και συζητήθηκε το θέμα της αποδοχής των απορριμμάτων του Πύργου Ηλείας.

Μία συνεδρίαση στην οποία οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Παπαθανασίου, επικεφαλής, και Χάρης Μαντέλλος εξέφρασαν διαφορετική άποψη ψηφίζοντας ο μεν Δημήτρης Παπαθανασίου «ναι» στη μεταφορά των απορριμμάτων κι ο Χάρης Μαντέλλος «παρών».

Αυτό προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Παπαθανασίου ο οποίος μάλιστα σε ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για μη τήρηση των κανόνων της εσωτερικής δημοκρατίας στη δημοτική παράταξη. «Άλλα αποφασίζουμε στη δημοτική ομάδα και μάλιστα ομόφωνα την παραμονή του δημοτικού συμβουλίου κι άλλα υλοποιούνται την επόμενη ημέρα» αναφέρει για να πάρει την απάντηση του Χάρη Μαντέλλου «Αφού λοιπόν σας δημιουργώ πρόβλημα κύριε Παπαθανασίου αύριο το πρωί θα σας βγάλω από την δύσκολη θέση. Ευχαριστώ για την συνεργασία».

Μάλιστα ο Χάρης Μαντέλλος δίνει συνέχεια στο διαδικτυακό διάλογο κατηγορώντας τον επικεφαλής της παράταξης για… εμπάθεια.

Πάντως ο Χάρης Μαντέλλος ερωτηθείς σήμερα επιβεβαίωσε ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, μπορεί να μη λέει πολλά αλλά η απάντηση «ρωτήστε τον κ. Παπαθανασίου για την παραίτηση» τα λέει όλα.

Να θυμίσουμε ότι ο Χάρης Μαντέλλος ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος πριν από λίγο καιρό, μετά την παραίτηση της Εύης Παπαθανασίου, στο πλαίσιο της πολιτικής του συνδυασμού για την εναλλαγή των προσώπων.

Τη θέση του παίρνει ο Βασίλης Ζώης.